HCL.HR

Požurite i nabavite odlične HyperX Cloud II gaming slušalice po akcijskoj cijeni

sponzorirani članak 11.09.2017.   •   Hardver i softver


Fantastične HyperX Cloud II gaming slušalice koje će značajno poboljšati vaše gaming iskustvo bilo da se igrate na PC-ju ili konzoli, još samo par dana možete nabaviti po odličnoj akcijskoj cijeni u Linksu.

hyper-x-cloud-ii-links-akcija

Ako tražite novi gaming headset koji je fokusiran na udobnost i pružanje iznimnog zvučnog doživljaja u igrama, već ste vjerojatno negdje na bespućima interneta nabasali na HyperX Cloud II. Riječ je o headsetu koji slovi za best buy u svom cjenovnom rangu po mnogim kritičarima i korisnicima, a sada ga možete nabaviti po odličnoj, akcijskoj cijeni u Linksu.

Umjesto 729kn koliko inače košta, HyperX Cloud II headset do 15.09. možete nabaviti za svega 549kn – samo kliknite ovdje i provjerite ponudu. Napominjemo još jednom za one što prebrzo čitaju – akcija neće biti dostupna zauvijek pa nakon 15.09. očekujte da ćete isti headset platiti skuplje.

Kao što ćete vidjeti na webshopu Linksa, na ponudi su crno-crveni i sivi model, no koji god izabrali dobit ćete istu hvaljenu kvalitetu zvuka (ponajbolju u klasi) kroz masivne 53-milimetarske zvučnike koji pružaju podršku za 7.1 surround zvuk uz USB zvučnu karticu koja dolazi uz headset, a kojom ujedno kontrolirate funkcije poput glasnoće i utišavanja mikrofona. Spomenuta 7.1 surround fora je dostupna samo na PC ili Mac računalima, ali ovaj headset radit će bez problema i na PS4 ili Xbox One konzolama. U paketu zapravo dolaze i upute kako najbolje podesiti sve za igranje na konzolama, odnosno PC-ju, a usput dobijete i malu torbicu za nošenje, kao i dodatni set jastuka za uši od pliša, ako takav materijal preferirate u odnosu na kožne jastučiće koji su na headsetu po defaultu.

Mikrofon je također odličan za multiplayer komunikaciju, a spomenuta USB kartica ga čini još boljim pružajući aktivno smanjenje pozadinskih šumova i jeke, što znači da će vaši suigrači jasnije čuti vaš glas. Zvučna kartica također može detektirati i osluškivati glasnoću glasa vaših suigrača i po potrebi je pojačavati ako zvuk iz same igre postane preglasan.

Sve u svemu, nismo prvi koje će vam toplo preporučiti ovaj headset za gaming, a po ovoj akcijskoj cijeni tu zaista nemate što razmišljati.