HCL.HR

HyperX će izbaciti PlayStation 4 izdanje svog popularnog headseta

Zoran Žalac 07.08.2018.   •   14 komentara   •   Tehnologija


Cloud Gaming Headset iz serije HyperX od sada ima i licencirano izdanje za PlayStation konzolu s nekim sitnim “pogodnostima”.

Ako se raspitate po selu i čitavoj svojoj općini, najčešće ćete čuti da su HyperX Cloud Gaming headseti najbolji izbor po omjeru cijene i kvalitete. Uz vrhunski zvuk, čvrstu izradu i mikrofon koji može poslužiti, HyperX-ov headset preporuka je za igrače bilo na PC-u ili na konzoli.

Na konzoli je headset do sada bio manje funkcionalan nego na PC-u, no HyperX je s novim, licenciranim PlayStation modelom riješio i taj slučaj. Uz sam headset, koji se hardverski ne razlikuje od onog standardnog, u verziji za PlayStation dolazit će i s dijelom za kontrolu zvuka.

U ovoj izvedbi glasnoća zvuka kontrolira se pomoću kotačića, dok je u standardnom izdanju taj dio bio izveden u obliku +/- tipki, ali se na konzolama nije mogao koristiti u kombinaciji s gamepadom jer je zahtijevao USB utor. Osim te promjene, licencirani PS modeli ovog headseta dolazit će u crno-plavoj boji, a na gornjem dijelu imat će tradicionalni logotip PlayStation platforme.

PlayStation model HyperX Cloud Gaming Headseta u prodaju je krenuo ovih dana, što znači da bi uskoro trebao biti dostupan i na našem tržištu.

Označeno sa:

Komentari (14)

  • so_random

    07.08.2018 - 20:11

    Prijelomna vijest.

  • almoustevil665

    07.08.2018 - 20:39

    Ma samo bežično kakvi kablovi

    • mili1985

      @almoustevil665, 07.08.2018 - 20:44

      Slažem se. Za konzolu samo bežično.

    • moordrak

      @mili1985, 08.08.2018 - 09:35

      Potpisujem. Kablovi su nepotrebni.

    • Chronosus

      @moordrak, 08.08.2018 - 10:17

      Erm, pa Dualshock4 ima priključak za slušalice. Zašto ne bi poštene žičane slušalice koristili, s obzirom da su ovaj rang bežićne bar dvostruko skuplje?

      P.S. Ove slušalice su apsolutni best buy čak i za negejmere.

    • moordrak

      @Chronosus, 08.08.2018 - 10:59

      Zato jer ekspresno skuriš bateriju pa u 4 sata igranja, moraš dva ili tri puta (ako je baterija malo starija) promijeniti kontroler. Osim ovog detalja, ukopčavanje bilo kojih sluški direktno u kontroler je dobra fora. Čisto usporedbe radi, njihove platinum sluške traju nekih 7-8 sati. Ove nove goldice su isto perfektne, a po cijeni su tu negdje sa cloudom. Dodatni plus je što možeš dodatno štelati zvuk preko appa na plejki što niti sa jednim drugim sluškama ne možeš.

    • mili1985

      @moordrak, 08.08.2018 - 11:22

      Definitivno preporuke za gold set. Imam ih već godinu i nešto i stvarno sam prezadovoljan.
      Solidno trajanje baterije i podešavanje zvuka preko appa i cijena su veliki plusovi za kupovinu.

    • Chronosus

      @moordrak, 08.08.2018 - 12:38

      Da bar mogu po 4 sata igrati 😀 Btw, vidim nitko nije probao puniti DS4 pomoću powerbanka kad je baterija pri kraju.

    • moordrak

      @Chronosus, 08.08.2018 - 13:53

      Pa da ti budem iskren, razmišljao sam o tome. Nisam našao neki ergonomski powerbank koji ima posebno veliki kapacitet ali zato sam naletio na rezervnu bateriju većeg kapaciteta za kakvih 10$. Stavio sam 2000mAh i sad sam zadovoljan k’o prase 🙂 Kupio sam si još onaj kabel sa konektorom na magnet. Lijepo drži, konektor ne moram ištekavat i sve 5. Ubost ću si kad-tad onu žičnu zvijer od Nacon revolutiona. Malo mi je skuponjav u slobodnoj prodaji. Naletit će on na kakvom crnom petku mamicu mu … 🙂

  • Wolfboy

    07.08.2018 - 20:43

    Cijena?

  • ShalO

    07.08.2018 - 23:35

    Sluske su do ja*a. Zvuk je bolji nego pravi lol. Kvalitet vrhunski, udobnost ista takva… Vrijede svakog dinara!

  • moordrak

    08.08.2018 - 10:04

    Nisam baš ubr’o kakva je točno razlika između ovih novih i verzije iz videa osim izvedbe u u plavoj boji? Pa zar volume control nije potpuno identičan i nalazi se na neodvojivom dijelu kabela? Postoji nekoliko modela, znam, ali ako se ne varam, baš ove iz videa ne dolaze sa nikakvim USB dodatkom.

    • TeroXCro

      @moordrak, 08.08.2018 - 12:25

      Osim estetike nikakva. HyperX Cloud Silver (ove koje su u videu i koje osobno posjedujem) jednake su svim ostalim HyperX Cloudovima koje nisu dvojka ili Cloud Alpha.Dvojka je različita po tome što ima dodatni USB pretvarač koji simulira surround 7.1 sound (što većina FPS igara ustvari slabo podržava i rijetko tko na ESL sceni koristi 7.1 vec svi koriste stereo). Cloud Aplha ti je najbolje izadnje i idi na njega ako možeš. U njemu su popravili ovo što je Igor spominjao da je bass ponekad prenaglašen , što u pucačinama nije neki problem ali glasovi su uvijek malo tiši. Radi toga sam ja malo morao prčkati po postavkama da naglasim te srednje tonove pa sad ih mogu komotno koristit i za filmove kako treba.

    • moordrak

      @TeroXCro, 08.08.2018 - 15:42

      Audio-Technica ATH-A900X (kupio ih prije dosta godina i super su) Lijepo rade preko pojačala ali treba to sve povezati i nemaju mic naravno (to na PC-u rješavam preko Yamaha MG10XU). PC mi je na jednom kraju sobe, plejka, TV, BR na drugom pa ti spajaj. Malo sam freek za sluške pa će vrlo vjerojatno i ove u kolekciju. Platina od Sonya je O.K. Mikrofon im je užas ali čini mi se da je to tako sa svime što bežično prikopčaš na plejku. Voice chat i priču sa mikrofonom su totalno u*rali na PS4 i to, sve mi se čini, nema veze sa kvalitetom mikrofona u sluškama. Glas uvijek zvuči k’o iz bačve…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?