HCL.HR

I konkurencija Sims igrama ima isti trik za usmrćivanje likova

Zoran Žalac 19.08.2023.   •   0 komentara


Simulacijska igra Paralives ima sustav autonomije likova, ali baš kao i u Simsima – to ih neće spasiti od smrti ako ih zatvorite u četiri zida i uklonite vrata.

Dugo je već u razvoju igru zvana Paralives koja želi biti alternativa Simsima. No, da bi uopće bila konkurentna, igra treba koristiti neke temelje koje su Simsi već savladali, poput autonomije iliti slobodnog ponašanja likova.

Na tome developeri Paralivesa trenutno rade i demonstrirali su kako će se likovi znati pobrinuti za sebe i bez kontrole samog igrača. Međutim, slično kao i u Simsima – to će imati svoje granice. Znate onaj trik kad Simsi nisu mogli izaći iz bazena nakon što ste im uklonili ljestve? Nije poznato funkcionira li to u Paralivesu, ali je potvrđen drugi “trik” za rješavanje likova. Želite li usmrtiti virtualnog čovječuljka u Paralivesu, bit će dovoljno ukloniti ulazna vrata iz stana/kuće te ga ostaviti bez izvora hrane.

Da stvari ipak ne budu mračne pobrinut će se sama prezentacija igre. Baš poput vizualnog stila koji podsjeća na crtane filmove, i animacije će ovdje biti kao u crtićima. Evo kako će u Paralives izgledati umiranje od gladi:

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?