HCL.HR

Iduće godine kooperativno uništavamo bube u Starship Troopers: Extermination

Stjepan Fikter 28.11.2022.   •   5 komentara


Kreatori Squada za 2023. godinu pripremaju novu igru u kojoj ćemo u skupinama od 12 ljudi istrebljivati bube kad Starship Troopers: Extermination ugleda svjetlo dana.

Pomalo neočekivano stigla je najava za novu Starship Troopers igru, iza koje stoji studio Offworld Industries, odnosno kreatori Sqada. Iako je njihov glavni naslov okrenut prema PvP napucavanju, Starship Troopers: Extermination bit će kooperativna igra u kojoj 12 vojnika zajednički uništavaju bube.

Extermination ćemo igrati nekad tijekom iduće godine i to prvo kroz early access program. Preuzet ćemo ulogu vojnika u Deep Space Vanguard, odnosno elitnim postrojbama mobilnog pješaštva. Na planetu Valaka, igraći će biti podijeljeni u četiri skupine po troje igrača te će se moći birati između tri klase: napad, obrana i podrška.

Za uspješni odlazak s planeta morat će surađivati svi timovi. Osim zadataka za obavljanje, morat će se skupljati i resursi kako bi se mogla izgraditi baza. Ne treba tu očekivati previše napredno građenje, ali zidovi, tornjevi, kutije s municijom i slične stvari bit će elementi koji će nas držati na životu. Bubama se to naravno neće sviđati pa će se tijekom igranja razina opasnosti povećavati što znači i više buba za “zgaziti”.

Rana verzija igre imat će pet vrsta protivnika koje ćemo upoznati s našim naoružanjem, a klase će imati sustav napredovanja pomoću kojeg će se otključavati nova oprema. Za lakšu komunikaciju najavljuje se i sustav pingova, što bi trebalo biti od pomoći kad se hrpa buba odjednom pojavi na ekranu.

Trenutno nije otkriveno kad Starship Troopers: Extermination stiže na naše kompjutere niti hoće li igra kasnije biti dostupna na konzolama. Ono što je dodatno zanimljivo, ovaj koncept se već može probati unutar Squada, ako se instalira Troopers mod.

Komentari (5)

  • Gorhton

    28.11.2022 - 18:19

    boze sacuvaj da je ovo izaslo prije 10 god bilo bi sranje tesko a kamol sad pffff

  • Iron666

    28.11.2022 - 21:02

    Rado se sjetim originalnog Starship Troopersa iz 2005. Čak bi ovo moglo bit i fora za neko brainless casual zajebavanje

  • zdravljeigaming

    29.11.2022 - 09:39

    Problem u igri je što nema opasnosti, igrač je one man army.

  • Rastmahatta

    29.11.2022 - 09:57

    Poor man’s Aliens Fireteam Elite

  • Meeple666

    29.11.2022 - 18:07

    Baca na EDF, ako bude upola zabavna, mega!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?