HCL.HR

Idućeg mjeseca iskačemo iz sjena u Winter Ember

Stjepan Fikter 30.03.2022.   •   2 komentara


Malo šuljanja, malo akcije, malo istraživanja i puno osvete bit će motivi nadolazećeg Winter Embera kojeg igramo u četvrtom mjesecu.

Arthur Artorias novi je junak u svijetu igara šuljanja kojeg ćemo upoznati kroz nadolazeći naslov Winter Ember. Ovaj momak vođen je motivom osvete nakon što mu je cijela obitelj masakrirana i izbrisana iz stranica povijesti. Doduše, osveta neće morati biti krvava, ali će i ta opcija biti dostupna.

Winter Ember omogućit će da biramo na koji način ćemo prolaziti kroz radnju za koju se najavljuje kako će biti mračna i puna uvrnutih likova. To znači kako ćemo iskakati iz sjena te odlučivati hoćemo li samo ošamutiti protivnike ili ih i eliminirati. Samo tada moramo paziti na krv koja može otkriti kako se događaju stvari koje se ne bi trebale događati.

Kako je riječ o šuljanju, moći ćemo tražiti tajne prolaze, gledati kroz ključanice kao i džepariti ekipu koja ni ne zna što se događa oko njih. Isto tako, imat ćemo prilike istraživati grad Anargal u kojemu se odvija igra, a Winter Ember će nam omogućiti da sami pronađemo najbolje rješenje za zadatak ispred nas.

Bit će tu i drvo vještina koje se dijeli na tri različite grane, odnosno imat ćemo preko 70 aktivnih i pasivnih vještina na izboru. Što se tiče akcijske strane, strijele su glavno oružje čije se vrste dijele na ofenzivne i defenzive. Osim toga, bit će ih preko 30 vrsta pa ćemo imati opcija za eksperimentiranje.

Sve to doživjet ćemo od 19. 4. kada Winter Ember stiže na PC, PlayStation te Xbox platforme.

Komentari (2)

  • ILoveGaming

    30.03.2022 - 18:47

    Opa dobro je ovo, sviđa mi se. Jako me privlače igre iz ptičje perspektive. Ti Stjepane uvijek izbaciš članke sa zanimljivim igrama.

  • Cone3006

    30.03.2022 - 19:57

    Izgleda zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?