HCL.HR

Oznaka: Igre istraživanja

HCL VideoZaigrao sam Journey to the Savage Planet, osjetio vibre Subnautice i Supralanda

Igor Belan 28.01.2020.

Pogledajte kako je počelo moje putovanje do divljačkog planeta i što sam tamo pronašao u prvih pola sata igre. Spoiler alert: naletio sam na tragove Supralanda! I Subnautice!

RecenzijaJourney to the Savage Planet

Hrvoje Smoljić 27.01.2020.

Prošetali smo se divljim krajolicima igre Journey To The Savage Planet kako bismo istražili je li ista pravi spoj No Man’s Skyja i Subnautice.

HCL VideoIgramo The Touryst (EP6): Ovo je sad totalno druga igra

Igor Belan 11.01.2020.

Pogledajte kako naš Mišo pokušava riješiti meterološke probleme jednog otoka, samo da bi kasnije pokrao neke dijamante na istom mjestu. Što je napravio s ukradenim dijamantima? Kupio kartu za novi otok, naravno!

HCL VideoOtvorio sam trgovinu u igri Alchemy Garden, dođite kupit’ moje tulipane!

Igor Belan 19.12.2019.

Alchemy Garden je jedna od onih šareno-stiliziranih igra veselog tona i opuštajućeg gameplaya. Igra u kojoj vrtlariš, istražuješ, kemijaš i prodaješ robu dok po putu susrećeš raznorazne likove. Evo kako su prošli moj prvi koraci poduzetništva u ovoj igri.

HCL VideoIgramo The Touryst (EP2): Ronim na super-tajnoj lokaciji

Igor Belan 17.12.2019.

Prvi video vam se svidio pa idemo napraviti mali serijal od The Tourysta – na kraju krajeva, igra djeluje ko prvi mali zagonetno-avanturistički bombončić napravljen od voxela! U drugoj epizodi otkrivam novi otok i bacam se u duboku vodu da riješim jedan problem.

HCL VideoIgramo Die Young (EP19): Znam kako ću pobjeći s otoka

Igor Belan 16.12.2019.

Nakon gotovo 20 epizoda i više od 20 sati igranja imam dosta jasan plan za bijeg sa zloglasnog otoka negdje blizue obale Turske. Znam tko će mi pomoć, znam kada pomoć dolazi… samo još ne znam gdje je taj prokleti boss fight što mi ga stalno spominjete u komentarima?

HCL VideoIgramo Die Young (EP17): Našao sam frenda ali…

Igor Belan 08.12.2019.

U 17. epizodi serijala dolazimo do problema gdje ja ne znam je li voice acting i level dizajn igre loš ili mi moj “prijatelj” nešto skriva. U svakom slučaju, sad kad sam našao jednu ključnu stvar imam i drugih briga na pameti.

HCL VideoIgramo Die Young (EP14): Našao sam izlaz iz pećine

Igor Belan 27.11.2019.

Baš kad pomisliš da se igra bliži kraju i da neće više biti novih zanimljivosti, Die Young okrene sve to naglavačke i pošalje te u vojnu bazu. Evo što sam sve našao kad sam napokon izašao iz “pećine” pune štakora.

HCL VideoIgramo Die Young (EP13): Napokon sam ga našao

Igor Belan 23.11.2019.

Čini se da je ultimativni test u ovoj igri dosta okrutan, ali što se dogodi ako ga odlučim ne izvršiti? Nisam još siguran, ali znam da je ovo bila jedna od zanimljivijih epizoda do sada… i da sam sve bliže kraju igre.

HCL VideoIgramo Death Stranding (EP3): Stavio sam previše na leđa

Igor Belan 13.11.2019.

Nakon podugačkog uvoda i upoznavanja sa svijetom i kontrolama, Death Stranding se od ove misije konačno otvara i dopušta mi da stavim na leđa koliko god mogu nositi. Ja sam, naravno, malo pretjerao.

HCL VideoIgramo Death Stranding (EP1): Najluđa igra godine?

Igor Belan 08.11.2019.

Death Stranding počinje s pjesmom, ali nema tu ništa veselo. Iako sam neke detalje preskočio da video ne bude predug pogledajte kako izgleda otvaranje ove dugoočekivane igre i možda vam čak bude jasnije o čemu se tu radi.

Outer Wilds na PlayStation 4 dolazi idući tjedan

Pero Mlinar 09.10.2019.

Napokon je određeno kad na PlayStation 4 dolazi Outer Wilds, jedna od nekonvencionalnijih igara u kojima je cilj istražiti svemir.

HCL VideoPostao sam svemirski detektiv u Outer Wilds, igri o istraživanju svemira kakvu dosad niste igrali

Igor Belan 02.06.2019.

Outer Wilds je dugo u razvoju no izgleda kao da se pojavio odnikud sa svojim totalno ludim i kreativnim konceptom. Ova dražesna priča o istraživanju svemira prepuna je duše, intrige, ali i znanosti, a otkrivati je polako pravi je gušt za radoznale.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?