HCL.HR

Idućeg mjeseca pucamo diljem Amerike u Phantom Fury

Stjepan Fikter 16.03.2024.   •   3 komentara


Shelly “Bombshell” Harrison vraća se u četvrtom mjesecu na retro FPS scenu s Phantom Fury koji nas vodi na različite američke lokacije kako bi se još jednom napucavali s hrpama protivnika i pokušali spasiti čovječanstvo.

Ni punih godinu dana odmora i Shelly se još jednom vraća pokazati protivnicima kako se nije pametno naći ispred njezinog nišana. Nakon što je u ljeto prošle godine izašla Aftershock ekspanzija za Ion Fury, 23. 4. stiže nam nastavak Phantom Fury na PC. Riječ je i dalje o retro pucačini koja s kojom se sad želi povezati akcijsko iskustvo i osjećaj filmske avanture koja će nas odvesti diljem Amerike.

Phantom Fury nastavlja se na svog prethodnika godinama kasnije, a kad se  Shelly “Bombshell” Harrison probudi iz kome u novome svijetu imat će dodatak u obliku bioničke ruke. Osim različitih lokacija po kojima će se napucavati, očekuje nas preko 20 oružja, hrpe protivnika, vještina za otključavanje i nadograđivanje te se spominje i interaktivni svijet.

Sad ostaje za vidjeti hoće li razvojni studio stići ispraviti sve negativne kritike koje je pokupila demo verzija prošle godine ili će pak doživjeti sudbinu Duke Nukem Forever jer igra izgleda kao izgubljeni rođak tog naslova. Barem onih verzija iz ranih 2000-tih godina.

Komentari (3)

  • guta89

    16.03.2024 - 14:57

    Samo da ne bude multiplayer.

    • Stjepan Fikter

      @guta89, 16.03.2024 - 19:06

      Riječ je o singleplayer igri.

  • Dick Johnson

    16.03.2024 - 16:54

    Prvi dio je bio špica.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?