HCL.HR

Idućeg tjedna kreće prežderavanje, stiže Kirby’s Dream Buffet

Zoran Žalac 11.08.2022.   •   3 komentara


Nepunih pola godine nakon izlaska Kirby and the Forgotten Landa dobit ćemo novu Kirby igru – ovoga puta multiplayer naslov po cijeni od 15 eura.

Kad Stumble Guys može besramno prekopirati Fall Guyse, što ne bi mogao i Nintendo? Ok, nije baš fer nazvati Kirby’s Dream Buffet kopijom Fall Guysa, premda je mali Kirby dobro poznat po vještini oponašanja. Ali sličnosti postoje, to je neosporivo. Dobra je vijest ipak da Kirby ima nekih vlastitih ideja, poput specifičnih vještina i power up predmeta za Kirbyja.

Kirby’s Dream Buffet bit će multiplayer igra za četvero igrača. Imat će tri tipa mečeva: utrku, mini igru i battle royale. Sve će to koštati 15 eura, a moći će se zaigrati od iduće srijede, 17. 8. ekskluzivno na Nintendo Switchu.

Komentari (3)

  • Dragan[MKD]

    11.08.2022 - 15:37

    Ma stumble guys je odličan, može se vrtiti na svega od mobitela do budžet laptope od 200 eura.

    • kebbab

      @Dragan[MKD], 11.08.2022 - 16:08

      Pa to je istovremeno sve gdje možeš igrati, Android, iOS i pc. Zašto nema za konzole?

    • Dragan[MKD]

      @kebbab, 11.08.2022 - 20:49

      Jer to nije namijenjeno za konzole, na konzole imaš Fall Guys, ovo je namijenjeno za djeci, koji najčešće imaju jedan mobitel od nižoj klasi neki Samsung A22 ili tako nešto, koji su dobile roditelji Free od operatera, pa ne mogu igrat nešto bolje, a svi gledaju kako se Igor i ostali Youtuberi igraju pa žele i oni, tako je nešto bilo i sa Fortnite i Pubg, kad su izašli imale su visoke mobilne zahtjeve Snapdragon 8 generaciji, pa izašao je Freefire iza Garene, koji se mogao igrati na slabije mobitele. To se pokazalo kao pun pogodak, očito ove igre poznaju svoju publiku dosta dobro. Tako je i za laptope, jer ima masu laptopa sa N2/3/4 serija koji su slabije i od i3 sa integriranim GPU koji ne može pokrenuti ništa zahtjevnije od YT, a djeci žele igrati Fall Guysa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?