HCL.HR

Igrači masovno kopaju po kantama za smeće u novoj igri tvoraca Genshin Impacta

Zoran Žalac 27.04.2023.   •   1 komentara


Lansirana je nova igra tvoraca Genshin Impacta, zvana Honkai Star Rail, a igrači su otkrili da ih se u njoj nagrađuje za kopanje po kantama za smeće.

Takozvani HoYoverse je ovih dana proširen te je jučer lansiran svemirski fantasy naslov Honkai Star Rail. Novi naslov tvoraca Genshin Impacta dostupan je na PC-ju i mobilnim uređajima.

Za sada je još teško reći hoće li igra dosegnuti popularnost svog gacha prethodnika, no za početak imamo jednu pomalo komičnu crticu koja na zanimljiv način oslikava o kakvoj se igri radi. Vidite, to je igra koja nagrađuje igrače za kopanje po kantama za smeće. I sudeći po prvim reakcijama na Redditu i Twitteru, igrači su time oduševljeni.

Da budemo korektni, rovanje po smeću nije nova stvar za videoigre. Nedavno sam igrao BioShock Infinite u kojemu hranu za obnavljanje energije između ostalog možete pronaći u smeću. Glad ne pita! Meni omiljeni Disco Elysium također omogućuje skupljanje boca po smeću kako bi ih se prodalo za sitniš.

Međutim, čini se kako Honkai Star Rail od cijele stvari mehanike pregledavanja kanti za smeće čini događaj s pričom. Ima tako opise pojedinačnih kanti za smeće i kaže vam koliko je koja kanta čista. Ima poruke od KRALJA SMEĆA. Opisuje kako vam suputnici reagiraju na vaše kopanje po smeću. Daje vam opcije kako ćete pristupiti kopanju po kanti za smeće. Krene filozofirati da ste se pronašli kopajući u tami kante za smeće. I povremeno vas nagradi vrijednom nagradom, tako da vas motivira na ponovno kopanje po smeću.

Dakle, radi se doista o next-gen kopanju smeća u igrama.

Komentari (1)

  • moordrak

    27.04.2023 - 19:32

    Još ni Genshin nisu završili, a već pecaju za iduću gatchu. Benti… počet ću sa F2P pa do kud dođem 🙂 Bude li kežjual kao Genshin, eto meni nove zanimacije…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?