HCL.HR

Inertial Drift je trkaća igra s naglaskom na odmjereno driftanje

Pero Mlinar 14.10.2019.   •   1 komentara


Na proljeće izlazi trkaća igra koja bi se među konkurencijom trebala istaknuti po tome što će omogućiti savršeno precizno ulaženje u zavoj.

Dosta je igara s automobilima koje u sebi sadrže neki oblik driftanja, ali malo je onih u kojima je to umijeće naglašeno kao u Inertial Driftu. Ovo je igra koja će se u potpunosti posvetiti driftanju, kažu njezini tvorci, a koliko su u toj namjeri ozbiljni, sugerira činjenica da će se pri upravljanju automobila koristiti obje gljive na kontroleru. Za savršeno preciznu kontrolu, stoji u opisu naslova.

On je inače najavljen za proljeće 2020. godine i sadržavat će šesnaest vozila koja će se voziti na dvadeset staza, paralelno kroz neonom rasvjetljene gradove i pitoreskne japanske plaže u sumrak, dok će sve utrke biti formata jedan na jedan.

Za sad se o igri ne zna puno više toga, nešto malo se eventualno može vidjeti u foršpanu kojim je popraćeno najavljivanje. Što se tiče platformi na kojima naslov izlazi, to su  PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?