HCL.HR

Infinifactory uskoro i na PS4

Gregor Stojev 25.07.2015.   •   0 komentara


Izgradnja potpuno automatiziranih tvorničkih linija izrazito zadovoljavajuće kompleksnosti uskoro će se odvijati i na PS4 konzolama.

Izvršni producent Zachtronics Industriesa Zach Bart putem Playstation Bloga najavio je kako će se njihova unikatna mozgalica Infinifactory uskoro pojaviti i na PS4 konzolama. Iako još ni sami nisu potpuno sigurni kada bi to točno moglo biti, Zach je iskoristio priliku da objasni što ih je inspiriralo i o kakvoj se igri točno radi.

“Jedna od mojih omiljenih emisija je How It’s Made.” tvrdi Zach. “Tu ima nečega što je hipnotički zadovoljavajuće kada gledam te tvorničke linije kako vječno ponavljaju svoje poteze, pritom spajajući naizgled nasumične dijelove u veće, gotove proizvode kakve poznajemo. Toliki sam obožavatelj toga da smo odlučili stvoriti takvu mozgalicu, a uskoro ćete ju moći zaigrati i na PS4 konzolama!”.

“Jedna od stvari koje treba istaknuti je da Infinifactory nije klasična puzzle igra u kojoj postoji samo jedno rješenje kojeg igrač treba pronaći, već potpuno slobodno iskustvo u kojem igrač treba izumiti rješenje na zadani problem.”

Nedavno smo recenzirali Infinifactory na PC-u, te mu dali 85 jer nas je oduševio svojim mogućnostima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?