HCL.HR

Infinite Crisis je MOBA naslov u DC univerzumu

Renato Pedišić 26.03.2013.   •   7 komentara


Warner Bros. je najavio svoj novi MOBA naslov koji ovaj put nema veze s Međuzemljem već sa stripovskim junacima iz DC univerzuma, a dolazi nam kao PC ekskluziva.

Htjeli biste zaigrati neku MOBA igru, ali vas neka fantazijska ili svemirska obilježja takvih naslova odbijaju od igranja? Možda će vas onda zainteresirati novost da Warner Bros. u suradnji s Turbine Inc. radi na igri imena Infinite Crisis koja je ni manje ni više nego MOBA naslov sa stripovskim junacima iz DC univerzuma.

Igra pričom prati Infinite Crisis stripove u kojima se miješaju razni DC univerzumi i likovi. To znači da ćete biti u mogućnosti zaigrati kao “izvrnute inkarnacije najdražih likova u Multiversu”, odnosno da ćete moći igrati kao primjerice Nightmare Batman ili Gaslight Catwoman. No, to ne znači da će tradicionalne verzije milih nam superheroja izostati pa ćete igru moći igrati i u standardnim ulogama Batmana, Jokera i ekipe. Punu listu heroja možete vidjeti ovdje, a odmah ispod i igrin prvi trailer.

“Uzbuđeni smo dodati Infinite Crisis, zbilja kompetitivno iskustvo s DC svijetom i likovima, u MOBA žanr”, rekao je predsjednik Warner Bros. Interactive Entertainmenta Martin Tremblay. “Turbine je pionir online gaminga i u kombinaciji s čudesnim svijetom DC stripova rade na igri čiji koncept proširuje MOBA žanr.”

Posebnost ove igre nazire se već sad kroz mogućnost izmjene terena napadima superheroja, a Warner je najavio takozvane “map-altering” evente u kojima će fokus sigurno biti stavljen na taj aspekt gameplaya.

S Batmanom i Green Lanternom ili pak s njihovim izvrnutim varijacijama ćemo se na PC-u igrati već ove godine, s tim da precizan datum izlaska još nije poznat. No naravno, oni koji se odluče prijaviti za beta testiranje, definitivno će u igri uživati nešto ranije nego ostatak gaming populacije.

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?