HCL.HR

Insomniacov Overstrike prerađen i preimenovan – upoznajte Fuse

Renato Pedišić 01.09.2012.   •   0 komentara


Prvi multiplatform naslov studija koji se proslavio Resistance igrama dobio je novo ime i novi početak. Nekadašnji Overstrike tako je sada – Fuse.

Iako je prvotno predstavljen na E3-u 2011. godine, o Insomniacovom Overstrikeu do sada uopće nismo čuli ni riječi. Kružile su glasine kako bismo više o toj igri trebali čuti na ovogodišnjem E3-u, ali takvo što se nije dogodilo. Potom smo dobili obećanje da ćemo više informacija saznati pred kraj ljeta, a to se upravo ostvarilo budući da smo saznali kako je Overstrike redizajniran i preimenovan te se sada zove Fuse.

Ako je suditi po jedinom dostupnom screenshotu,igra i dalje veoma nalikuje na Overstrike, ali po navodima iz Insomniaca to ne mora nužno značiti da je igra ista ili da se tu uopće radi o istoj igri. No, kao i Overstrike, Fuse bi navodno trebao biti FPS koji će se bazirati na kooperativnoj igri za četiri igrača, a vjerojatno bi i dalje trebao izaći za Xbox 360 i PlayStation 3.

Na službenoj stranici igre postavljen je sat čije odbrojavanje završava 11. rujna pa se tada nadamo saznati više o Fuseu i njegovim skrivenim karakteristikama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?