HCL.HR

Instar dijeli Roccat gaming headset besplatno uz nove gaming konfiguracije

sponzorirani članak 02.11.2016.


Kupujete novi komp? Požurite u Instar jer imate još samo par dana da iskoristite ovu odličnu akciju koja traje do 06.11.

instar-pr-konfe-roccat

Dobro vam poznata trgovina gaming hardverom Instar Informatika pokrenula je posebnu akciju u sklopu koje možete potpuno besplatno dobiti Roccat Renga headset, koji smo i mi nedavno testirali. Ako taj video niste vidjeli, pogledajte ga sada odmah ispod ovih riječi.

Kao što znate, Instar Informatika ima i ponudu vlastitih računala, a ova ponuda za besplatan headset vrijedi uz kupnju nekog od njihovih novih gaming računala s Nvidia Geforce GTX grafičkom karticom iz serije 10. Ekipa iz Instara složila je niz konfiguracija za gamere s takvim grafičkim karticama, bilo da se radi o jeftinijim gaming strojevima s GTX 1060 karticama ili apsurdno moćnim čudovištima za gaming s po dvije GTX 1080 kartice u kućištu, svi ćete naći nešto za sebe.

Punu ponudu gaming konfiguracija iz Instara provjerite ovdje.

Sva Instar gaming računala podešena su da pokreću sve nove igre na tržištu bez štucanja, dolaze s jamstvom od pet godina uz besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu te ih je moguće platiti na do 24 rate bez kamata.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?