HCL.HR

Instar Informatika lansirala novu web stranicu

sponzorirani članak 10.02.2016.


Instar slavi lansiranje novog weba uz prigodne popuste – provjerite kakvu gaming opremu možete ugrabiti po akcijskim cijenama.

instar-web-slika
Instar Informatika, jedna od najperspektivnijih i najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom, pustila je u promet potpuno novu responzivnu web stranicu. Nakon nekoliko mjeseci razvoja te slijedeći svjetske trendove i osluškujući potrebe i želje svojih klijenata, nova stranica Instar Informatike nudi posve novo korisničko iskustvo.

Stranica je osmišljena kao one-stop-shop i centralno mjesto okupljanja za sve one koji traže vrhunsku tehnologiju po pristupačnim cijenama i gaming entuzijaste te je u potpunosti prilagođena za pregledavanje na mobilnim platformama. Cjelokupan Instar asortiman je sad podijeljen u mnogo jasnije kategorije proizvoda s mnoštvom korisnih filtera, tako da uz svega par klikova brzo možete doći do artikla koji u potpunosti odgovara vašim specifičnim potrebama i raspoloživom budžetu.

New web
Posebna pažnja je posvećena proširenom gaming asortimanu s impresivnim brojem artikala, uz koje će i najizbirljiviji entuzijasti doći na svoje. Na sve proizvode u ponudi se nudi dodatni popust od 5% za gotovinsko plaćanje. Uz već svima jako dobro poznate i kvalitetne Instar PC konfiguracije s pet godina jamstva, Instar Informatika korisnicima nudi široku lepezu ostalih modernih tehnologija bez kojih je današnji način života i poslovanja teško zamisliv. U ponudi su prijenosna računala renomiranih svjetskih brandova svih veličina i namjena, tableti, pametni telefoni, računalna periferija i komponente, televizori, igraće konzole i prateća gaming oprema, mrežna oprema te još mnogo toga.

Iz udobnosti svog doma isprobajte sve prednosti nagrađivanog Instar web shopa koji je dobitnik Superbrands medalje i titule Pouzdanog Trgovca prema glasovima kupaca. Na raspolaganju su vam razni načini plaćanja karticama odgovarajućih banaka, bilo na rate ili u cijelosti. Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti naručiti online, Instar nudi i dostavu pouzećem na području čitave RH bez ograničenja, dovoljno je nazvati Instarovu službu za korisnike na 01/5540-900 koja sve upite rješava u kratkom roku.

POPUSTI

Povodom lansiranja nove web stranice, Instar Informatika je pripremila brojne popuste na popularne artikle iz kategorija prijenosnih računala, gaming opreme, periferije, komponenti i ostalog. Iskoristite jedinstvenu priliku jer ponuda je vremenski i količinski ograničena!

Lovci na mega popuste će također doći na svoje jer je Instar uveo HIT DANA! Svaki dan je drugi artikl u ponudi, popusti idu i do 50%, u ograničenim količinama, naravno.
Upite, rezervacije i narudžbe možete poslati na email: [email protected], [email protected], [email protected] i na [email protected] ili telefonom na: Arena centar – 01/5510-702, 01/5510-703, Heinzelova 15 – 01/5599-671, 01/5599-669, Bana J. Jelačića 15 (Zadar PICK UP POINT) – 023/233-303 ili Ulica Slobode 2 (Split PICK UP POINT) – 021/440-215

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?