HCL.HR

Instar lansirao novu liniju gaming PC računala

sponzorirani članak 08.06.2016.


Za sve one koji traže ultimativno gaming iskustvo na svom računalu, Instar je složio posebno moćne Anubis konfiguracije s GTX 1080 grafičkim karticama.

Instar je predstavio Anubis PC računala za gamere s fantastičnom NVIDIA GeForce GTX 1080 grafičkom karticom s čak 8GB memorije, koja postavlja potpuno nove standarde vizualnog doživljaja svega što vidite na svom monitoru. Detalji u igrama za koje prije niste ni znali da postoje sad postaju dijelom vaše “serijske opreme”. Nova flagship grafička kartica iz Nvidije je najprednija grafička kartica ikad proizvedena. Beskompromisne performanse, poboljšano hlađenje i optimizirana potrošnja energije jamče vanserijsko gaming iskustvo.

Osim nove 1080 grafičke koja je predmet žudnje svakog gaming entuzijasta, Anubis PC računala su opremljena moćnim Intel Core i7 procesorima iz Skylake obitelji, 16GB DDR4 RAM-a te pripadajućim HDD ili SSD-om, izbor je na vama. Rezultat svega su ultra-brzi i pouzdani borbeni strojevi koji će s lakoćom odraditi sve vaše zadatke, bilo da se radi o gamingu, programiranju, modeliranju, obradi videa ili nečem trećem.

Sve je upakirano u vrlo popularno InWin GT1 kućište s mnoštvom korisnih i lako dostupnih priključaka. Instar nudi i 5-godišnje jamstvo na sva Instar PC računala pa tako i na Anubis PC liniju koja će zadovoljiti i najizbirljivije korisnike koji uvijek traže najbolja moguća rješenja na domaćem tržištu.

Više detalja o spomenutim računalima potražite ovdje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?