HCL.HR

Instar redizajnirao mobilni web, iskoristite akcijske cijene hardvera

sponzorirani članak 28.06.2016.


Instar Informatika, najbrže rastuća domaća IT trgovina, donosi vam pregled noviteta koji će vam tehno shopping učiniti još lakšim i uzbudljivijim.

instar-ljeto-2016

Prije par dana je lansirana redizajnirana i osjetno poboljšana mobilna verzija Instar web trgovine na kojoj je sada znatno pojednostavljena potraga za željenim artiklom. Kako Instar uvijek osluškuje želje i potrebe svojih korisnika, tako su proteklih mjeseci uvaženi mnogi komentari koji su se ticali mobilne verzije Instar weba.

instar-mobile-redizajn

Surfanje i sama kupovina na mobilnom Instar webu su sada mnogo pregledniji i logičniji, uz brz pristup traženim artiklima i dodatnim informacijama. Jednim klikom saznajte sve o aktualnim akcijama u Instar ponudi, novitetima, promocijama i hit ponudama koje se ne propuštaju. Najpopularnije kategorije proizvoda poput laptopa, stolnih računala za gaming i mobitela sad su organizirane u pregledne stupce i dostupne su čim se stranica učita. Također je olakšano i prijavljivanje na vrlo popularni Instar newsletter kojeg svaki tjedan prima preko 200,000 korisnika diljem RH.

Ovog tjedna je izdan i novi ljetni Instar katalog s brojnim akcijskim artiklima za dugo i nezaboravno ljeto! Ne odričite se omiljene tehnologije ni na zasluženom godišnjem odmoru, opremite se prije puta i uživajte u savršenom surfu i na moru i na kopnu. U ponudi su, između ostalog, modeli laptopa, tableti s GRATIS 16GB SD karticom, moderni smartfoni, eksterni diskovi i povoljne USB memorije za svu silu multimedije koja će vam uljepšati dane opuštanja.

Za ljubitelje dobrog štiva tu je nezaobilazni Amazon Kindle Paperwhite e-čitač sa zaslonom od 6” i čak 4GB pohrane za brojne naslove. Zaslon ima odlične kuteve vidljivosti, čak i na suncu.

instar-ljeto-2016-2

Stoga predlažemo obavezno zaustavljanje u jednom od Instar shopova ili na webu, prije nego produžite na toliko željeni odmor. Samo požurite jer zalihe akcijskih artikala su ograničene.