HCL.HR

Instar redizajnirao mobilni web, iskoristite akcijske cijene hardvera

sponzorirani članak 28.06.2016.


Instar Informatika, najbrže rastuća domaća IT trgovina, donosi vam pregled noviteta koji će vam tehno shopping učiniti još lakšim i uzbudljivijim.

instar-ljeto-2016

Prije par dana je lansirana redizajnirana i osjetno poboljšana mobilna verzija Instar web trgovine na kojoj je sada znatno pojednostavljena potraga za željenim artiklom. Kako Instar uvijek osluškuje želje i potrebe svojih korisnika, tako su proteklih mjeseci uvaženi mnogi komentari koji su se ticali mobilne verzije Instar weba.

instar-mobile-redizajn

Surfanje i sama kupovina na mobilnom Instar webu su sada mnogo pregledniji i logičniji, uz brz pristup traženim artiklima i dodatnim informacijama. Jednim klikom saznajte sve o aktualnim akcijama u Instar ponudi, novitetima, promocijama i hit ponudama koje se ne propuštaju. Najpopularnije kategorije proizvoda poput laptopa, stolnih računala za gaming i mobitela sad su organizirane u pregledne stupce i dostupne su čim se stranica učita. Također je olakšano i prijavljivanje na vrlo popularni Instar newsletter kojeg svaki tjedan prima preko 200,000 korisnika diljem RH.

Ovog tjedna je izdan i novi ljetni Instar katalog s brojnim akcijskim artiklima za dugo i nezaboravno ljeto! Ne odričite se omiljene tehnologije ni na zasluženom godišnjem odmoru, opremite se prije puta i uživajte u savršenom surfu i na moru i na kopnu. U ponudi su, između ostalog, modeli laptopa, tableti s GRATIS 16GB SD karticom, moderni smartfoni, eksterni diskovi i povoljne USB memorije za svu silu multimedije koja će vam uljepšati dane opuštanja.

Za ljubitelje dobrog štiva tu je nezaobilazni Amazon Kindle Paperwhite e-čitač sa zaslonom od 6” i čak 4GB pohrane za brojne naslove. Zaslon ima odlične kuteve vidljivosti, čak i na suncu.

instar-ljeto-2016-2

Stoga predlažemo obavezno zaustavljanje u jednom od Instar shopova ili na webu, prije nego produžite na toliko željeni odmor. Samo požurite jer zalihe akcijskih artikala su ograničene.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?