HCL.HR

Iskusit ćemo zagrobni život u virtualnoj stvarnosti igre Wraith: The Oblivion – Afterlife

Josip Klanfar 03.03.2021.   •   0 komentara


Ljubitelji table-top igara iz serijala World of Darkness slijedeći će mjesec moći iskusiti zagrobni život iz perspektive virtualne stvarnosti jer izlazi Wraith: The Oblivion – Afterlife.

Serijal table-top igara World of Darkness nam je već u nekoliko navrata ponudio videoigre iz svog svijeta. Sjetimo se samo Vampire: The Masquerade serijala ili nedavno izašle igre Werewolf: The Apocalypse Earthblood. Od slijedećeg mjeseca na Android platformi moći ćemo uživati u zagrobnom životu igre Wraith: The Oblivion – Afterlife. Dobro, vjerojatno nećemo baš uživati jer je igra horor žanra, a ni činjenica da se igra odvija u virtualnoj stvarnosti nije baš opuštajuća.

Naći ćemo se tako u ulozi fotografa Eda Millera. Zapravo, duha Eda Millera, jer je čovjek umro tijekom neke misteriozne seanse. Zaglavljeni između dimenzije života i smrti, morat ćemo se koristiti natprirodnim sposobnostima kako bi preživjeli paranormalne neprijatelje i otkrili zastrašujuću istinu o preranoj smrti našeg lika. Većinu vremena ćemo provoditi u rezidenciji pod nazivom Barclay, gdje prebivaju strašna čudovišta. Sve ovo nam priređuje razvojni studio iz Švedske Fast Travel Games koji pravi igre ekskluzivno za VR.

Igra će imati podršku za brdo VR uređaja kao što su Playstation VR, Oculus Rift, Quest i S preko Oculus Storea te za HTC Vive i Valve Index preko Steama. Igra bi trebala za Android izaći 22. 4 ove godine, PC verzija je planirana za 25. 5 ove godine, dok za Playstation znamo samo da bi trebala izaći 2021. godine. Nimalo ne sumnjam da će igra biti strašna, pogotovo jer se igra u virtualnoj stvarnosti, a za vas hrabre koji posjedujete odgovarajući VR uređaj i zanima vas ova tematika, možete pogledati kako će to izgledati u praksi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?