HCL.HR

Ispravite taktičke pogreške manipulacijom vremena u Iron Danger

Stjepan Fikter 26.03.2020.   •   0 komentara


Akcija u stvarnom vremenu, borba na poteze i manipulacija vremenom uz žličicu finskog folklora te steampunk fantazije čine svježe dostupni naslov Iron Danger.

Kako bi bilo lijepo uvijek znati unaprijed ishod bitke. Pogrešaka ne bi bilo, svi bi bili sretni i sve ostalo što ide uz to. Nešto slično možemo doživjeti u svježe izašloj avanturi Iron Danger. Naime, ovdje se kombinira taktička borba na poteze s manipulacijom vremena pa se mogu isprobavati različiti ishodi.

Naravno, ne može se raditi beskonačna manipulacija jer to ne bi imalo smisla pa je moguće samo utjecati na pet sekundi kako bi se izvukao najbolji rezultat za naša dva lika koje imamo pod kontrolom. Kako iz razvojnog studija kažu, taktičke borbe postaju skoro kao zagonetke koje je potrebno riješiti za perfektan ishod.

Osim interesantnog sustava borbe, Iron Danger predstavlja i svijet koji kombinira steampunk fantaziju čiji su stanovnici inspirirani finskim folklorom. Uz to, svaka borba imat će svoju vrijednost jer grind ne postoji jer je napredovanje kontrolirano radnjom koja traje 15+ sati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?