HCL.HR

Iz nekog razloga od sada možete slušati glazbu iz kultne igre The Simspsons: Hit & Run na Spotifyju

Zoran Žalac 14.01.2023.   •   1 komentara


Igra otvorenog svijeta The Simpsons: Hit & Run možda trune u zaboravu vremena, ali sada barem možemo legalno slušat njezinu glazbu na streaming platformama.

Evo kandidata za najnasumičniju vijest ovoga tjedna. Službeni album glazbe za nekadašnju igru The Simpsons: Hit & Run od sada je dostupan na streaming platformama Spotify i Apple Music. Interesantna je to stvar jer je sama igra iz 2003. osuđena na zaborav s obzirom da nikad nije zaživjela izvan PS2, Xbox i Gamecube platformi, a na PC-ju se više nigdje ne može kupiti.

U bilo kojem slučaju, objavljene su ukupno 54 skladbe iz igre, koje svojim trajanjem dosežu dva sata i 15 minuta. Sama glazba je izvrsna koliko i sama igra, pa ako vam treba malo nostalgije ili nečega što će vam popraviti raspoloženje – sad znate gdje ćete to pronaći.

Ako vam je pak potreban podsjetnik što je to The Simpsons: Hit & Run, radi se o najuspješnijoj igri za konzole, rađenoj po dugovječnoj TV seriji i po uzoru na serijal GTA. Ove je Simpsone zaigralo više od tri milijuna igrača, a evo i dokumentirane snimke Igorovog iskustva s ovim klasikom.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Ducktective

    15.01.2023 - 08:21

    Evo još jedna koja fali: “I’m a lean, mean…speed thingy!” Oni koji su igrali sigurno je znaju 😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?