HCL.HR

Izašao Shattered Haven, pogledajte launch trailer

Stjepan Fikter 18.03.2013.   •   2 komentara


Arcen Games pripremio je launch trailer za svoj novi naslov kojeg opisuju kao puzzle igru gdje je zaštita obitelji, borbenost i preživljavanje na prvome mjestu u propadajućem svijetu.

Postapokaliptični žanr koji uključuje zombije i raspad svijeta kakvog poznajemo zaradio je popriličnu popularnost među gamerskom populacijom, stoga se ne treba čuditi svim nadolazećim naslovima koji su se orijentirali prema takvoj tematici. Jedan od njih je i Shattered Haven, no ovdje glavnu riječ nemaju zombiji nego životinje koje su se transformirale u uvrnuta i nasilna bića.

Shattered Haven stavit će nas u ulogu Williams obitelji koja se trudi preživjeti u svijetu koji je na rubu propadanja. Od developera stiže i izjava da će igra sadržavati nekoliko krajeva koji će ovisiti o našim akcijama. U preživljavanje ćemo se moći upustiti od danas na PC-u, a igra će se moći kupiti na svim poznatijim digitalnim platformama. Naravno, tu je i trailer koji će vas upoznati s igrom.

Komentari (2)

  • goldfinger

    18.03.2013 - 11:21

    Ovo čak nije retro,nek turbo-gti-retro…Ili je neka šala,ili povratak u 80-te putem nekog vremenskog stroja.Bar da izgleda fora,ali čak ni to ovdje nije slučaj.(-)

  • olio

    18.03.2013 - 12:35

    nabavit će se :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?