HCL.HR

Izašla je multiplayer igra za one koji pate za Need for Speed Undergroundom

Zoran Žalac 23.07.2022.   •   3 komentara


Prije nekoliko dana na Steamu se pojavila vrlo jeftina igra neobičnog naziva Kanjozoku Game レーサー, koja donosi ulično utrkivanje u Japanu.

Mnogi igrači vjeruju da Need for Speed: Underground (2) još uvijek nije dobio dostojnog nasljednika, pa čak i to da trenutno nema novih igara slične tematike. Ovo prvo možda je točno, ali ovo drugo ipak nije jer je ovih dana na PC-ju lansiran Kanjozoku Game レーサー, igra koja je u suštini multiplayer verzija prvog NFS Undergrounda – u Japanu 90ih godina.

Sama igra nudi ilegalne ulične utrke, natjecanja u driftanju, tuning vozila i modificiranje, bježanje od policije… I sve to za nisku cijenu od pet eura (zapravo 3,74 eura u idućih osam sati). Gdje je kvaka, pitate se? Kvaka je ta da igra nema mnogo sadržaja. Tu je jedva 20 automobila, svega nekoliko staza, nema nikakvih single-player modova i možda najveći minus – ne možete se sudarati s drugim igračima.

Međutim, igrači na Steamu slažu se kako igra ima potencijala da kroz daljnji razvoj postane nešto zanimljivo. Iako Kanjozoku nije naveden kao early access naslov, developer kaže kako je ovo početna verzija igre te je u prvih tjedan dana objavio već tri ažuriranja koja su dodala nove mogućnosti poput prodaje automobila, mijenjanja kamere i sl.

Komentari (3)

  • elsan

    23.07.2022 - 11:05

    To ima samo za PC? Čim nema offline nije to za mene. Gotovo da sam sve pokupovao na ps4/ps5 što se tiče vožnji. Jedva čekam nešto novo

  • Darac83

    23.07.2022 - 11:48

    Ne izgleda ovo loše, pogotovo za te novce… Malo bezbrižnog online retro naganjanja…

  • mate321

    24.07.2022 - 19:25

    treba pricekati night runners to ce biti prava stvar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?