HCL.HR

Izlazi li GTA 5 za PC početkom sljedeće godine?

ToxarE 11.10.2013.   •   8 komentara


Neki internet portali navode kako će PC verzija Grand Theft Auta 5 izaći u prvom kvartalu 2014. godine, no izvori za tu informaciju su im vrlo mutni.

Eurogamerov novinar Wesley Yin-Poole objavio je jučer udarnu vijest koju su praktički svi portali prenijeli: GTA 5 izlazi za PC u prvom kvartalu sljedeće godine. No iako je Eurogamer od te jedne rečenice napravio cijeli članak, prisjećajući se pritom peticije za PC verziju koju je potpisalo preko 600 tisuća ljudi te nedavne izjave čovjeka iz Nvidije (koju nema smisla spominjati jer se radilo o čistoj grešci), valja naglasiti da su Eurogamerovi izvori za tu informaciju vrlo mutni i nejasni.

U članku jednostavno navode kako im je “nekoliko izvora iz [gaming] industrije” dalo do znanja da će PC verzija izaći tijekom prvog kvartala sljedeće godine. I to je to. Anonimni izvori su im “dali do znanja”. Nema nikakve službene potvrde od Rockstara, nema spominjanja nečijeg imena ili bilo kakve čvrste indikacije da je informacija potvrđena. Stoga sve ovo zaista treba uzeti sa zrnom soli.

Doduše, treba isto tako reći da je prvi kvartal 2014. godine povijesno gledano najlogičniji okvirni datum izlaska PC verzije igre. Na kraju krajeva, prethodniku Grand Theft Autu 4 trebalo je također oko šest mjeseci da se pojavi na osobnim računalima nakon izlaska za konzole.

U svakom slučaju, čim se Rockstar službeno oglasi o PC verziji, a vjerujemo kako će to učiniti prije kraja ove godine, računajte da ćemo pisati o tome. Do tada, ako još niste, pogledajte našu detaljnu video recenziju konzolaške verzije.

Komentari (8)

  • IaMarmageddoN

    11.10.2013 - 10:11

    Ovakve vijesti su mi već lagano dosadne. Ako dođe, doći će a ako ne… pa siguran sam da je većina igrača dovoljno staro da zbog toga neće proplakati!

  • Neol

    11.10.2013 - 10:25

    Rockstarovci sada troše zarađene pare na Havajima, a potrošit će ih prije ljeta 2014 sigurno. Nakon toga igra će izaći za PC s dva DLC-a, prvi je (San Fierro) a drugi (Las Venturas) i naravno za svaki od DLC-ova po tri nova igriva tj 6 novih, od kojih su dvije žene i četiri muškarca sa novim pričama za ta dva grada (DLC-a). Biti će ludilo, sve znam, hahaha.

    • DjokaBA

      @Neol, 11.10.2013 - 15:04

      Sam Houser, jel si to ti ? 😀 …. hahahahahha brate provalio si ih skroz

  • AIRGUNS FREAK

    11.10.2013 - 17:55

    Baš pita svoju babu,ona inače gata iz šolje od kave…i rekla je da prije 2015 godine od PC verzije nema ništa…..2014 godina je rezerviranan za xbox one i ps4

  • trulex

    11.10.2013 - 21:59

    Nema doš se šef ne javi.

  • PC MasterR

    11.10.2013 - 22:56

    "Pljesak" za Rockstar ,i pljesak onome ko če to dotad čekat /nebi da je vrijedna tog čekanja lol/

  • goldfinger

    17.10.2013 - 14:01

    Ma,ziher je da će biti,i to možda i prije nego je najavljeno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?