HCL.HR

Izometrijski cyberpunk RPG Mechajammer izlazi idući mjesec

Stjepan Fikter 14.11.2021.   •   3 komentara


Početkom 12. mjeseca imat ćemo prilike zaputiti se u istraživanje cyberpunk svijeta i pri tome raditi sve što se u jednom CRPG-u radi – istraživanje, borba, odluke…

Krajem godine ljubiteljima CRPG igara stiže jedna moguća poslastica. Riječ je o cyberpunk RPG naslovu Mechajammer kojeg igramo od 2. 12. na PC-ju. Riječ je o taktičkom naslovu koji koristi istovremenu borbu na poteze koja bi trebala rekreirati dojam borbe u stvarnom vremenu. Na papiru zvuči čudno, ali u igri navodno funkcionira ako je suditi po komentarima iz ranijih demo verzija.

Kako je riječ o RPG igri, dočekat će nas još otvoreni svijet za istraživanje u kojemu ćemo posjetiti tmurni grad, opasnu džunglu kao i podzemlje u kojemu nas neće dočekati baš svi raširenih ruku. Bit će tu još različitih izbora i posljedica s time kako developeri najavljuju da će ovaj segment imati i immersive sim elemente pa će biti zanimljivo za vidjeti kako je to izvedeno.

Mechajammer stavit će fokus i na suborce, odnosno moći ćemo regrutirati šaroliku ekipu u svoje redove – od plaćenika, članova bandi do lopova. Sve to krasit će i retro vizualni stil kojeg možete vidjeti u vrlo kratkom traileru s kojim je najavljen datum izlaska.

Komentari (3)

  • Bojko

    14.11.2021 - 14:24

    Prvi puta čujem za ovo. Prava ljepotica! Možda i uzmem. Vidim još uvijek se dosta svi inspiriraju Falloutovim introm iz devedesetih — nadam se da na čeka isti takav crni humor.

  • ILoveGaming

    14.11.2021 - 15:09

    Čovječe kako mene ova igra podsječa na Shadowrun iz SNES-a. Izgleda savršeno.

  • Ovcaodnovca

    14.11.2021 - 23:14

    izgleda zanimljivo sto je, je no vec imam preko 200 naslova sto za pc sto za konzole koji su zanimljivi a ja ih nemam vremena igrat

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?