HCL.HR

Jade i Ubisoft pripremaju pet novih projekata

nebel 11.03.2014.   •   4 komentara


Ubisoft Toronto dovršio je tek jednu igru, no u razvoju već ima pet dosad nenajavljenih projekata, otkrila je voditeljica studija Jade Raymond.

Čini se kako je Ubisoft Toronto jedan od najzaposlenijih Ubisoftovih ogranaka. Naime, ljupka voditeljica studija Jade Raymond na SXSW panelu ovih je dana otkrila kako njezin tim radi na pet projekata paralelno. Nijedan od tih projekata, zanimljivo, još nije najavljen, a dva projekta rade u suradnji s drugim Ubisoftovim podružnicama. Jedan od njih je, pretpostavlja se, novi Assassin’s Creed – iako nije poznato u koju on skupinu spada.

„Definitivno imamo puno tanjura koji se vrte. I nijedan od njih nije najavljen.“ – poručila je Jade za portal The Star. Inače, vjerojatnost je da je dio tih spomenutih projekata nižeg budžeta, odnosno da nije riječ o pet skupih igara, tzv. AAA naslova. Možemo to iščitati iz Raymondine želje da proširi Ubisoftovu kolekciju igara izvan PC platforme i konzola na uređaje kao što su tableti i smartphoneovi: „Dobra igra na takvim uređajima je drugačija od dobre igre na konzolama, stoga definitivno vjerujem da takve igre zaslužuju svoje vlastite franšize.“

Komentari (4)

  • Corvodin

    11.03.2014 - 15:48

    Novi AC, FarCry, možda novi Rayman za mobile platforme

  • goldfinger

    11.03.2014 - 16:01

    Bilo bi dobro odraditi koji projekt s ljupkom Jade….

  • deadlyassassin123

    11.03.2014 - 21:06

    ac, fc, rayman, rabbids, prince of persia?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?