HCL.HR

Je li ova izbačena MGS 5: The Phantom Pain misija zapravo pravi kraj igrine priče?

Duje Kozomara 07.09.2015.   •   5 komentara


Misteriozna misija 51 nalazi se na bonus disku PS4 Collector’s Editiona, a čini se kako je trebala poslužiti kao finalna sekvenca igre.

Posebni PS4 Collector’s Edition Metal Gear Solid 5: The Phantom Paina dolazi s Blu-rayom koji donosi raznoliku hrpu bonus sadržaja. Čini se kako je među njima i misteriozna misija 51, koja je očito izrezana iz originalne igre, a trebala je poslužiti kao jedna od finalnih sekvenci igre. Prije nego kliknete na taj “play”, za svaki slučaj ćemo vas upozoriti kako video sadrži goleme spoilere ako niste završili priču Phantom Paina.

Može se reći kako je misija zapravo jako fin uvod za priču koja se kronološki kasnije odvija u igrama serijala i zbog toga je prilično nejasan razlog zašto je Konami ipak odlučio izbaciti. Čeka li nas možda poseban DLC?

Kao što smo mogli i očekivati, MGS V je oborio neke fine rekorde za vrijeme svog prvog tjedna prodaje: najprodavanija je igra u Velikoj Britaniji prošlog tjedna – a imao je i najuspješniji launch od bilo koje igre serijala do sada. Ipak, po broju prodanih primjeraka nije nadmašio Batman: Arkham Knight ni The Witcher 3: Wild Hunt, što Phantom Pain postavlja na treće mjesto top liste naslova s najuspješnijim prvim tjednom prodaje u 2015.

Komentari (5)

  • IcemanSL

    07.09.2015 - 17:04

    A gdje gledate tu prodanost igara na trzistu?

  • bobrock55

    08.09.2015 - 11:07

    pohlepna gamad završava igricu u DLC-u i tako žele zaraditi još više.

    • funky0308

      @bobrock55, 08.09.2015 - 18:31

      Igru! Igrica je tetris. Da li za, npr, Terminatora kažeš da je filmić? Sumnjam..onda ne bi trebao ni za MSG reći da je "igrica".. Usput, jesmo sigurni da je ova miqija izbačena i da je to kraj? Jel netko završio igru i zna da "nema kraj" ili svi samo nagađamo?

    • Pero Zdero

      @bobrock55, 08.09.2015 - 23:05

      To je igrica! Igra je kad uzmes karte i udaras po rakiji s drustvom a brkovi ti se znoje koliko je jaka 🙂 E da, narodnjak svira pod obavezno 🙂 Znaci 4 balkan alfa mužjaka i igra se recimo bela. Sve ostalo je za malu djecu hahahaha..

    • funky0308

      @bobrock55, 09.09.2015 - 16:06

      Hehe ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?