HCL.HR

Jedan stari PlayStation serijal bit će pretvoren u live service multiplayer igru

Zoran Žalac 30.09.2022.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Razvojni tim Jetpack Interactive potvrdio je da u suradnji sa PlayStationom razvija live service igru temeljenu na velikoj PlayStation franšizi.

Kanadski studio Jetpack Interactive nastavlja suradnju sa Sonyjem. Nakon što su dostavili PC port God of Wara, PlayStation ih je angažirao za jedan od desetak multiplayer projekta koje imaju u pripremi. Sudeći po oglasu kojim traže dodatnu radnu snagu, ta će live service igra biti temeljena na PlayStationovom “flagship” serijalu, odnosno jednoj od većih franšiza.

Nije rečeno o kojoj se franšizi radi, no kako se za projekt koristi Unreal Engine, iz nagađanja se mogu isključiti The Last of Us, Uncharted, Horizon koji imaju drugačije temelje. Kao potencijalno izgledan kandidat spominje se serijal Twisted Metal, koji bi novu igru mogao dobiti paralelno s TV serijom, jednom kad ista bude emitirana u bližoj budućnosti.

PlayStation će u budućnosti polagati velike nade u live service model, odnosno multiplayer igre (kooperativne, kompetitivne). Nekoliko je takvih igara u razvoju, a do sada je najavljen samo The Last of Us multiplayer projekt.

Komentari (2)

  • cempa

    30.09.2022 - 12:12

    Bilo bi lipo vidit novi twisted metal,a bome i vrime, taj serijal mi ima posebno misto u srcu, skupa sa crashom

  • Cro_Maher

    03.10.2022 - 00:23

    Twisted Metal u stilu Rocket Leaguea.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?