HCL.HR

Još informacija o Mass Effect Trilogy paketu

Renato Pedišić 01.10.2012.   •   12 komentara


DLC-ovi, online pristup, kompatibilnost… sve to ima Mass Effect Trilogy, ali uz neke razlike između verzija za PC, X360 i PS3.

Kada smo prvi put čuli o paketu igara pod imenom Mass Effect Trilogy nismo znali ništa doli toga da će sadržavati sve igre do sada izašle u serijalu te njegovu cijenu od 60 dolara. Sada smo doznali kako uz te igre kupnjom ovog trilogijskog izdanja dobivamo još pogodnosti, a njihov najveći broj rezerviran je za PC izdanje.

Od dodatnog sadržaja za PC verziju Bioware je rezervirao Bring Down the Sky i Pinnacle Station za prvi Mass Effect te Cerberus Network za Mass Effect 2 unutar kojega se nalazi Zaeed – The Price of Revenge, The Firewalker Pack, Cerberus Assault Gear, Arc Projector heavy weapon i Normandy Crash Site misija. Za Mass Effect 3 PC igrači će dobiti samo Online Pass koji obećava sate i sate multiplayer zabave, a mi se također nadamo da će na disk nekako uspjeti utrpati već ionako besplatni Extended Cut.

Xbox 360 verzija trilogije nešto je siromašnija od one za PC budući da na disku neće naći ni Bring Down the Sky niti Pinnacle Station, ali će ti DLC-ovi biti dostupni kroz Xbox Live servis. U ostalim pogodnostima koje sadrži PC verzija, inačica za X360 ne razlikuje se ni u bitu podataka.

Što se tiče PlayStation 3 verzije, za nju Bioware nije izrekao ništa. Jedino što znamo o toj verziji je da će izaći kasnije nego ove prethodne, a koliko kasnije još nije poznato. Ono što je poznato je da će originalni Mass Effect biti dostupan preko PSN servisa i to po vrlo niskoj cijeni od 15 dolara.

Također, nije na odmet spomenuti da će verzije igara pronađene u Mass Effect Trilogy izdanju biti kompatibilne s onima koje se kupe kao zasebne igre te će prenošenje spremljene pozicije između igara i dalje biti itekako moguće. Multiplayer mečevi će biti igrani kroz sve inačice tako da kompatibilnost neće zakazati ni na tom polju.

Sada na kraju vijesti, naše je da pitamo, a vaše da odgovorite: Nabavljate li Mass Effect Trilogy?

Komentari (12)

  • Lovac

    01.10.2012 - 12:07

    Hmm, pa zapravo sad više nisam siguran, nema onih "velikih" DLC-ova. Opet će to sve trebati dokupiti da bi se priča zaokružila.

  • Chaky

    01.10.2012 - 18:37

    Iskreno ne. Nadao sam se da ce biti sve tri igre s svim DLC-ovima, onda bih mozda i uzeo. Ovako ne. Imam ME1 na Steamu, takoder ME 2 Digital Deluxe Edition na Steamu. ME3 N7 Collectors Edition na Originu. ME2 i ME3 N7 Collectors Edition na PS3. Tako da su dovoljno izmuzli novaca od mene.

    • Me666

      @Chaky, 01.10.2012 - 18:40

      Pa naravno 🙂 Ovo je više izdanje za kolekcionare i one koji su propustili nabaviti igre. Ako već posjeduješ sve naslove i nisi kolekcionar ovo ionako nije izdanje za tebe 🙂

  • maxim.x

    01.10.2012 - 20:40

    Pa i nema mi bas smisla da to prodaju bez svih DLC paketa. Ja sam bio uvjeren da ce ih sve staviti.

    • Lovac

      @maxim.x, 01.10.2012 - 21:38

      To je i meni "wtf". Bilo bi čudno da EA za cijenu nove igre prodaje trilogiju plus sve DLC-ove. Ovako navuku na igre, a onda već sve preplatimo s dodatnim DLC-ovima -.-

  • Jaime Lannister

    01.10.2012 - 20:42

    ja nemam mass effect serijal nijedan pa sigurno kupujuem , znam da ce bit "kako nemas" , e pa orijentiran sam na FPS

    • buby8992

      @Jaime Lannister, 01.10.2012 - 22:15

      Zavidim ti na tome što imaš priliku po prvi puta odigrati ovaj odličan serijal. Uživaj i guštaj u svakoj sekundi koju provedeš uz serijal jer prvo igranje Mass Effect-a je čista perverzija.

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    02.10.2012 - 13:27

    Ne znam sto , ali meni 1 dio mass effecta nikako ne lezi. Mozda zato sto sam prvo igrao 2 dio pa shvatio da je sve osim price bolje (mislim da su price jednako dobre). Blago se onom ko nije igro pa sebi nabavi ovo 😀

    • buby8992

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 02.10.2012 - 18:03

      Pa nije samo priča bila bolja, već i sustav razvijanja likova, kostumizacija oružja, više dialoških odabira (iako je Mass Effect 3 u ovome segmentu najlošiji), bolji odabir donošenja odluka, bolji govori (nitko ne može pobijediti Kirrahe-a na Virmire) i Saren tj. postojanje konkretnog negativca.

    • maxim.x

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 03.10.2012 - 08:49

      Gledajuci cisto pricu jedinica je bolja, nekako ima filmski osjecas dok je igras..Ali dvojku su mi odlicno napravili, Shepardu su svi okrenuli leda i ostavili ga samoga, prvenstveno mislim na Alliance no on zna sto mora napraviti i doci ce do cilja bez obzira na sve..A tek zadnja misija! Jooj samo kada pisem o tome svemu poraste mi adrenalin i dode mi da jos jednom odigram sve to 😀

    • buby8992

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 03.10.2012 - 19:01

      Znam kako ti je. Suicide mission je i meni jedna od najboljih misija koje sam igrao. Sjećam se da sam ju nekoliko puta prešao koliko je bila dobra. Jedino što me u dvojci jako razočaralo je sustav razvijanja likova i kostumizacije oružja koji je u odnosu na prvi dio bio dosta lošiji.

  • SonOfOsiris

    02.10.2012 - 14:56

    Eee to sam čekao can't wait, napokon i prvi dio na PS

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?