HCL.HR

Još starih Zelda igara navodno će dobiti remastere za Nintendo Switch

Zoran Žalac 01.09.2022.   •   1 komentara


Internetom kruže neslužbene informacije kako će Nintendo uskoro najaviti remastere dvaju starijih igara iz serijala The Legend of Zelda.

Nintendo bi uskoro mogao proširiti ponudu svojih Zelda igara na Switch platformi. Prošle godine dobili smo HD remaster igre The Legend of Zelda: Skyward Sword, a novinar Jeff Grub kaže da je “jako, jako siguran” da ćemo uskoro dočekati najave portova za The Legend of Zelda: Twilight Princess i Wind Waker.

Obje su igre, koje datiraju još s Gamecube konzole, doživjele svoje HD remastere za Wii U. Verzije za Switch tako bi bile treća izdanja tih igara, koje će Nintendo bez sumnje prodavati po punoj cijeni. Switch bi time postao platforma na kojoj je moguće zaigrati skoro sve važnije igre iz Zelda serijala, nakon što su u zadnjih godinu dana preko pretplate ondje zaživjele igre Ocarina of Time i Majora’s Mask.

Dolazak ovih igara na Switch navodno bi trebao biti najavljen na novom Nintendo Directu koji je u planu za deveti mjesec. Spominje se također i mogućnost da će svoj remaster dobiti još jedna Nintendova ekskluziva s Gamecubea – Metroid Prime.

Komentari (1)

  • PrydaCro

    01.09.2022 - 14:47

    Posto nisam odigrao te igre ja jedva cekam da ovo najave tj. drzim fige. Metroid Prime takodjer se nadam da je istina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?