HCL.HR

Jurassic Park: The Game inspiriran Heavy Rainom

Zoran Žalac 16.01.2011.   •   6 komentara


Telltale Games trenutno uživa pozitivne kritike za oživljavanje Back to the Future serijala, što je savršena prilika za otkrivanje drugog asa u rukavu – Jurassic Park igre.

Telltale Games trenutno uživa pozitivne kritike za oživljavanje Back to the Future serijala kroz epizodnu igru istog imena (recenzija uskoro!), što je savršena prilika za premijerno otkrivanje onog drugog ‘asa u rukavu’ – avanturističkog naslova po predlošku kultnog Jurassic Parka. Premijerni prikaz ujedno je bio i ekskluzivni, pa je magazin Game Informer donio nekolicinu podataka o toj nadolazećoj igri, kao i niz screenshot materijala koje možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

Kako prenosi dotični magazin, Jurassic Park po pitanju izvođenja priče inspiraciju vuče iz PS3 hita poznatog kao Heavy Rain. Developeri u Telltaleu ističu da je njihova priča linearnija nego ona u HR-u, no pošto je u slučaju Jurassic Parka naglasak stavljen na akciju, a igra se žanrovski svrstava pod avanturu, akcijski dijelovi priče izvodit će se po uzoru na spomenutu PS3 ekskluzivu. Dakle, bit će tu standardnog istraživanja, ali kad na scenu stupe dinosauri, očekuju nas quick-time eventi. Interesantna odluka developera, pa nam svakako recite podržavate li takvo što ili ste se pak nadali nešto originalnijem konceptu.

Komentari (6)

  • eXcentrik

    16.01.2011 - 18:08

    da bar bude vise igara inspiriranih Heavy Rainom… ono je remek djelo

  • Shimmy

    16.01.2011 - 20:43

    Nisam se nadao originalnijem konceptu, naprotiv – Jurassic park en mogu zamisliti nikako drugačije nego kao neki kul TPS sa velikim živinama – tipa Lost PLanet ili nešto slično. Ne znam, koncept nije loš, ali skeptičan sam u ovom okruženju

  • Figo

    17.01.2011 - 11:53

    neznam, ja kao i Shimmy ne mogu zamisliti Jurassic park u stilu Heavy Raina, nešto nalik Dino Crisisu ili Lost planetu bi bilo bolje, ako se mene pita.. jer od te igre očekujem adrenalinsku borbu za život ili smrt na otoku dinosaura.. ako ste igrali Dino Crisis 1 i 2 onda znate kako prava igra sa dinosaurima mora izgledati 🙂

  • wozzie-

    17.01.2011 - 12:59

    jebeno ako je ko Heavy Rain 😎

  • Shimmy

    17.01.2011 - 15:17

    E, Idno Crisisa se nisma sjetio – točno Figo reče – tako mora izgledati prava igra sa DInosaurima!

  • Shimmy

    17.01.2011 - 15:17

    *Dino

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?