HCL.HR

Kako do YouTube videa na PS Viti?

Zoran Žalac 17.05.2012.   •   0 komentara


Dok se podrška za gledanje YouTube sadržaja na PlayStation Viti još uvijek očekuje, pomoću jednog prilično laganog javascript trika moguće je pristupiti video materijalima putem konzole.

Jedna od većih mana PS Vita konzole je nemogućnost pregledavanja YouTube sadržaja. Problem je to jer Vitin browser nema podršku za HTML5 (Flash podrška je izvan pitanja), a i zbog toga jer Sony nije ponudio službenu YouTube aplikaciju. Međutim, postoji način kako doći do YouTube videa preko Vite. Jedini kompromis je u tome što video prvo morate preuzeti kako biste ga odgledali, a samim time pohraniti na dragocjeno mjesto ograničene Vitine memorije. Ipak, mnogi će se složiti kako je i to bolje nego ništa.

Postupak dobivanja pristupa YouTube sadržaju možete vidjeti u sljedećem video prilogu, ili jednostavno možete pratiti naše upute. Za početak je potrebno otvoriti ovu stranicu u PS Vita browseru te držati pritisnuto „PSVitaTubeDownloader“, a potom pritisnuti prikazanu opciju „open“. Ništa se neće dogoditi, no tada treba pritisnuti „…“ u donjem desnom uglu Vitinog sučelja te dodati stranicu u favorite / bookmark. Nakon toga kada odete na YouTube i pokrenete neki video, potrebno je otići u favorite i otvoriti upravo spremljenu poveznicu, nakon čega će vam se iznad videa pojaviti odabir kvalitete videa za download.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!