HCL.HR

Killzone: Mercenary – detalji, trailer i datum izlaska

ToxarE 31.01.2013.   •   3 komentara


Sony je otkrio niz konkretnih informacija vezanih za veliku PS Vita ekskluzivu – Killzone: Mercenary, a između ostaloga i datum izlaska igre te prvi gameplay trailer.

Višemjesečna tajnovitost o prvom „velikom“ shooteru za PS Vitu prekinuta je danas, nakon što su Sony i Guerilla Games (Cambridge) otkrili niz detalja o Killzone: Mercenaryu. Za početak, potvrđen je datum izlaska – a to je 18. rujan. Taj je dan još daleko, no po svemu sudeći, vlasnicima Vita konzole čekanje bi se trebalo itekako isplatiti.

Naime, Sony obećava pravo Killzone iskustvo na svojoj handheld platformi, a kao što ćete vidjeti u gameplay traileru koji prilažemo uz vijest – s tehničke strane to je jako blizu onoga što su nudili prijašnji naslovi iz serijala. Osim što izgleda odlično,Killzone: Mercenary bit će i prilično sadržajna igra. Očekuje nas SP kampanja s devet razina, od kojih će svaka trajati otprilike sat vremena. Pored toga tu je multiplayer za osam igrača, smješten na šest mapa po kojima će se odvijati mrežno napucavanje u tri različita moda igre (uključujući omiljeni mod KZ fanova – Warzone).

Što se tiče povezanosti s univerzumom Killzonea, Mercenary će poslužiti za proširivanje gradiva – započet će priču odmah nakon završetka originalnog Killzonea, a prikazat će neke ključne događaje u serijalu iz druge perspektive. Nju nosi plaćenik Arran Danner, bivši UCA vojnik čija je specifičnost da obavlja poslove za obje strane – kako za ISA tako i za Helghaste.

Mercenary će također iskoristiti posebnosti Vite pa ćemo melee poteze izvoditi neizbježnim dodirnikom, a pri ciljanju snajperom koristit će se tilting mogućnosti, kako je to već bilo demonstrirano u većini prethodnih igara za Vitu.

Komentari (3)

  • armin221186

    31.01.2013 - 20:12

    ma PS vita propada Samsung Galaxy S II 4ever 😀

    • Me666

      @armin221186, 31.01.2013 - 20:16

      Ozbiljno uspoređuješ mobitel i handheld konzolu. Ozbiljno?

  • RAZZ

    01.02.2013 - 17:12

    8 igraca mislite 4v4 ili 8v8 nadam se 8vs8 jer bolje bi bilo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?