HCL.HR

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance dobio i engleski trailer

Igor Belan 16.05.2012.   •   3 komentara


Neprirodno dugačak trailer za veliku 3DS ekskluzivu Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, sada je dostupan i u engleskoj verziji.

Još u veljači ove godine, Square Enix nas je počastio 10-minutnim trailerom za 3DS ekskluzivu Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Tada je taj trailer bio u potpunosti na japanskom pri čemu je tek magija YouTube titlova pomogla shvatiti o čemu to likovi u videu zapravo pričaju.

Tri mjeseca kasnije, više-manje isti trailer dostupan je na mnogo nam razumljivijem jeziku – engleskom, a izdan je baš sada kako bi nas podsjetio na relativno skori izlazak igre.

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance igramo 20. srpnja na europskim 3DS konzolama. Ako vas ovaj trailer strašno napali na igru, službena stranica nudi nekoliko opcija za prednarudžbu.

FORUM: Nintendo 3DS podforum

Komentari (3)

  • buby8992

    16.05.2012 - 11:03

    Zašto neprirodno dugačak trailer? Svi Square Enix-ovi traileri su jako dugački i prezentacijski najbolji. btw. Čime se Square Enix bavi umjesto da nam objavi release date za Versus 13, ipak čekamo već 6 jeb*nih godina.

    • Ementaler

      @buby8992, 16.05.2012 - 11:16

      Znaju oni imat takve duže trailere, ali nije da im je baš svaki takav. U svakom slučaju ovo je znatno duže nego što bi netko očekivao… uključujući i onaj prvi, japanski.

  • bombajstampa

    18.05.2012 - 00:39

    još jedan jak naslov za 3ds koji će dati didatni burst ionako snažnoj prodaji istog

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?