HCL.HR

Kliknite i prošetajte se prvom hrvatskom virtualnom trgovinom

sponzorirani članak 28.03.2017.


Nakon devet mjeseci razvoja, Sancta Domenica otvorila je vrata prve hrvatske virtualne trgovine po kojoj sada možete prošetati sa ili bez VR naočala, čuti informacije o proizvodima koji vas interesiraju i odmah kupiti sve od novih igara do konzole ili TV-a.

sancta-domenica-virtual-store-2

Ebay, Alibaba, a sada i SD Virtual Shop! Sancta Domenica ovih dana pokazala je svijetu jednu od njihovih najvećih digitalnih inovacija do sada – pravu, pravcatu virtualnu trgovinu koju možete istražiti na svom računalu, tabletu, mobitelu ili kroz VR headset te odmah kupiti neki od proizvoda na virtualnim joj policama.

Skrojena po uzoru na njihovu fizičku trgovinu u CityCenterOne West u Zagrebu, u ovoj virtualnoj trgovini korisnici mogu istražiti cijeli portfelj Sancta Domenice u 360 VR formatu, kao da su zaista tamo. Odmah na ulazu dočekat će vas jedna oku ugodna mlada dama i poželjeti vam dobrodošlicu, no to naravno što prije preskočite i okrenite pogled prema desno, gdje stoji ogromna kolekcija igara, konzola i PlayStation dodatne opreme.

sancta-domenica-virtual-store

U bilo kojem trenutku možete pozvati savjetnika, no ako redovito pratite HCL već znate sve o svemu pa vam savjetnik ne treba. Svejedno, mora se reći da je cijelo iskustvo, uključujući i savjetnika, vrlo ugodno i pedantno producirano s mnogo stila.

Iz Sancta Domenice kažu:

Razvoj je trajao duže od devet mjeseci uz višekratna cjelonoćna snimanja, ponavljanja i nebrojene sate programiranja i dizajniranja, istraživanja tek dostupnih ili uskoro dostupnih tehnologija u sferi 360 sadržaja tj. virtualne stvarnosti i nevjerojatan entuzijazam i upornost svih uključenih 🙂

Virtualnu trgovinu možete posjetiti klikom ovdje, a na sve izložene uređaje možete kliknuti pri čemu vas link vodi do webshopa Sancta Domenice integriranog u sam virtualni prostor. Tamo naravno možete obaviti samu kupovinu na do čak 36 rata i uz besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu, a u gradovima gdje se nalaze Sancta Domenica trgovine (Zagreb, Rijeka, Split), naručenu igru ili uređaj možete dobiti u roku od tri sata od kupovine.

“Jasno bismo voljeli napomenuti da ovo Virtual Shop rješenje ne vidimo kao neki budući mainstream ecommerce koncept koji će promijeniti dosadašnje standarde i navike potrošača u online kupovini, već na njega gledamo kao zgodan i inovativan dodatak uz postojeća standardizirana ecommerce rješenja čime se želimo dodatno diferencirati od konkurencije i ponuditi neke nove jedinstvene vrijednosti samim potrošačima upotrebom najnovijih tehnologija u sferi virtualne stvarnosti.”, napominju iz Sancta Domenice.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?