HCL.HR

Koja je akcijska igra bila najbolja u 2022.?

Zoran Žalac 19.12.2022.   •   8 komentara   •   HCL objave


Iako smo u 2022. godini vidjeli nešto manje virtualne akcije nego inače, kvalitete nije falilo. Bilo da se radilo o udaranju demona, vukodlaka, mafijaša ili nindža – mogli smo uživati u šarolikoj postavi igara.

Kao što je naš Hrvoje rekao u recenziji Evil Westa – nekad čovjeku jednostavno treba akcijska igra u kojoj pustiš mozak na pašu dok tučeš vukodlake. Ali, ako je mozak na paši, to ne znači da instinktivne reakcije trebaju izostati. Pravovremeno izmicanje zlata vrijedi, kako nas je naučio kung-fu naslov Sifu.

Osim dvaju već spomenutih igara, žanr akcijskih naslova  u 2022. su obilježila još dva hita. Treće poglavlje Bayonette dočekali smo pet godina nakon prve najave i čekanje se itekako isplatilo. S druge strane, TMNT: Shredder’s Revenge vratio nas je u neke druge, bezbrižno arkadne dane te je donio jednu od najboljih co-op partija ove godine.

Koja je igra zaslužila titulu najboljeg akcijskog naslova u 2022. godini? Kao i u ostalim kategorijama Zlatnog Dabra, odlučit će vaši glasovi.

Najbolja akcijska igra

Označeno sa:

Komentari (8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?