HCL.HR

Koliko je skriptiran The Last of Us gameplay demo s E3-a?

Igor Belan 16.06.2012.   •   5 komentara


Isti dio igre prikazan je na talk showu Jimmy Fallona i na E3-u, a usporedbom dvaju videa jasno je da su neki dijelovi vrlo skriptirani.

Nije neobično za gameplay demonstracije igara koje se izvode na pozornici nekoga eventa poput E3-a, da budu djelomično skriptirane, “namještene” – neki bi rekli. Na kraju krajeva, veliki izdavači imaju samo jednu priliku da demonstriraju svoju igru u najboljem svjetlu mogućem. PlayStation 3 ekskluzivni The Last of Us imao je jedan od impresivnijih gameplay demoa cijeloga E3-a, a nakon što je prekjučer praktički ista demonstracija prikazana na showu Jimmy Fallona, postalo je jasnije koji dijelovi E3 prezentacije su bili skriptirani.

PlayStation Magazine UK napravio je video usporedbu jedne i druge demonstracije, a iako je jasno da postoji par varijacija u dvjema prezentacijama, neki dijelovi su očigledno skriptirani. Najzanimljiviji dokaz toga je činjenica da Joel pogodi istu točku na kauču u sceni gdje drži taoca.

Činjenica da su ove demonstracije bile skriptirane u ovolikoj mjeri ne znači naravno da će i konačna igra biti takva. No svejedno nas zanima – kakvo je vaše mišljenje o ovakvoj razini skriptiranosti u akcijskim igrama poput ove?

Komentari (5)

  • Black op

    16.06.2012 - 08:25

    lol koji carevi, nisam vidio prije ovaj gameplay sa jimmy fallonom.

  • Maximum

    16.06.2012 - 13:42

    Pa mislim da su oni namerno stavili da nebude nekih bugova ili iznanadjenja.
    Igra i ovako izlazi tek sledece godine…

  • Lord of Destruction

    17.06.2012 - 10:05

    vrijednost ovakvih igara je ko vrijednost filma. netko ce neki film pogledati jednom, a netko 20 puta jer mu je dobar. vece pitanje je gdje je tu igranje jer se sve onda svede na "press "x" for next scrpted scene". zalosno da vecu slobodu, varijaciju i replay value imaju tetris i snake za razliku od ovakvih milijunskih naslova. mislim, ko moze reci da tu ima utjecaja i da igra igru kad kod svakog igraca izvede se ista scena?

    • maxim.x

      @Lord of Destruction, 17.06.2012 - 14:42

      Ne kontas ti bas o cemu se tu radi meni se cini.

  • Pajko

    17.06.2012 - 12:59

    Mnogo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?