HCL.HR

KOLUMNA: Razmišljamo o budućnosti gaminga nakon završetka E3 sajma

nebel 15.06.2013.   •   HCL objave


Naš Zoran Žalac pripremio je novo izdanje svoje tradicionalne kolumne nakon završetka E3 sajma, a ovaj put, između ostalog, razmišlja o budućnosti gaminga uz next-gen konzole.

Ispratili smo još jedan E3 sajam, a o ovome će se još dugo pričati. U tih par dana trajanja sajma skupila se hrpa negativnosti oko Microsoftove nove konzole, hrpa pozitive oko one Sonyeve te hrpa čistog i šarenog veselja, ali i skepse oko one Nintendove. Naš Zoran sve je to pomno pratio i onda stavio misli na gomilu i tipkovnicom ih pretočio u riječi. Rezultat toga je još jedna, već gotovo tradicionalna kolumna objavljena po završetku tog velikog sajma, a koja će vam dati uvid u Zoranovo razmišljanje o samom sajmu i prezentacijama na njemu, ali i o budućnosti gaminga koju nam je E3 ove godine pomogao uvidjeti. Samo pratite link ispod i javite nam što vi mislite o svemu tome.

KOLUMNA: E3 2013 – Nadomak budućnosti Ovo je samo obavijest o svježe objavljenoj kolumni, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o E3 sajmu i budućnosti gaminga očekujemo vidjeti ispod same kolumne.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?