HCL.HR

KOLUMNA: Razmišljamo o budućnosti gaminga nakon završetka E3 sajma

Patrik1717 15.06.2013.   •   HCL


Naš Zoran Žalac pripremio je novo izdanje svoje tradicionalne kolumne nakon završetka E3 sajma, a ovaj put, između ostalog, razmišlja o budućnosti gaminga uz next-gen konzole.

Ispratili smo još jedan E3 sajam, a o ovome će se još dugo pričati. U tih par dana trajanja sajma skupila se hrpa negativnosti oko Microsoftove nove konzole, hrpa pozitive oko one Sonyeve te hrpa čistog i šarenog veselja, ali i skepse oko one Nintendove. Naš Zoran sve je to pomno pratio i onda stavio misli na gomilu i tipkovnicom ih pretočio u riječi. Rezultat toga je još jedna, već gotovo tradicionalna kolumna objavljena po završetku tog velikog sajma, a koja će vam dati uvid u Zoranovo razmišljanje o samom sajmu i prezentacijama na njemu, ali i o budućnosti gaminga koju nam je E3 ove godine pomogao uvidjeti. Samo pratite link ispod i javite nam što vi mislite o svemu tome.

KOLUMNA: E3 2013 – Nadomak budućnosti Ovo je samo obavijest o svježe objavljenoj kolumni, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o E3 sajmu i budućnosti gaminga očekujemo vidjeti ispod same kolumne.