HCL.HR

Konačno smo presudili Mortal Kombatu X

Igor Belan 18.05.2015.


Malo ste ju morali pričekati, no naša recenzija brutalnog novog Mortal Kombata konačno je spremna za čitanje. Javite nam slažete li se s našom ocjenom.

“Nakon niza ispodprosječnih nastavaka, Mortal Kombat vratio se na svjetla pozornice odličnim rebootom 2011. godine; upravo zato su moja očekivanja bila velika za deseti nastavak simbolično nazvan Mortal Kombat X. Krije li se iza X-a razočaranje?”, pita se ovo naš Žarko u samom uvodu svoje upravo objavljene recenzije Mortal Kombata X.

No zašto je recenzija objavljena tek sada? Pa, Vjeran je prvotno trebao recenzirati igru, a nakon što je malo odugovlačio, na kraju je još i uletio u neke ozbiljne probleme sa ženama zbog kojih je morao beskonačno odgoditi recenziju. No Žarko je spremno uletio na njegovo mjesto s PS4 verzijom igre pa pratite taj link ispod da končano vidite i našu ocjenu Mortal Kombata X. U recenziji ponavljamo i Vjeranov prethodno objavljen video komentar u kojem radi krvave sarmice od protivnika, ako vam je prije promaknuo.

RECENZIJA I VIDEO: Mortal Kombat X

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?