HCL.HR

Krajem mjeseca spavašamo nogomet u igri Soccer Story

Stjepan Fikter 15.11.2022.   •   2 komentara


Uz pomoć magične lopte i RPG elemenata Soccer Story vodi nas u avanturu vraćanja nogometa na svjetsku scenu, a među protivnicima bit će duhovi i morski psi.

Zamislite svijet u kojemu više nema nogometa: zatvoreni tereni, raspušteni timovi i igrači bez lopte. To će nas dočekati u Soccer Story kad preuzimamo ulogu spasitelja nogometa. Tako od 29. 11. magična lopta stiže u naše noge bez obzira igrali na PC-ju, PlayStationu, Xboxu ili na Switchu.

Kombinirajući RPG elemente i igranje nogometa, Soccer Story predstavit će avanturu u kojoj ćemo rješavati šarolike probleme uz pomoć već spomenute magične lopte. Naravno, niti igranje nogometa neće izostati, a među protivnicima naći će se ekipa duhova s time kako će i morski psi će imati svoju riječ.

Nogomet neće biti jedini sport u igri.  Naći će se tu i druge sportske aktivnosti, a za dodatnu zabavu pobrinut će se istraživanje te otkrivanje tajni po svijetu. Sporedni zadaci će također biti prisutni kao i neizostavno pecanje. Kome je čudno pecanje pomoću nogometne lopte? Nama sigurno nije!

Soccer Story imat će i lokalni multiplayer za četiri igrača pa će se moći organizirati turniri te odabirati ekipa i kapetani prema našem stilu igranja.

Komentari (2)

  • tuvvok1701

    15.11.2022 - 19:53

    Tribali su zvat Tsubasu Ozoru, on more šta oće

  • kebbab

    16.11.2022 - 20:13

    Ovo kupujem samo da bude normalna cijena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?