HCL.HR

Kreator Kinecta predstavit će novi projekt tijekom 2015. godine

Zoran Žalac 05.01.2015.   •   0 komentara


Microsoftov Kudo Tsunoda, kreativni direktor Kinecta, ove bi godine napokon trebao otkriti na čemu je potajno radio kad se prestao zamarati pitanjem kako izgleda džon avatara za Xbox Live.

Vođa Xbox ogranka u Microsoftu, Phil Spencer, dao je još jednu naznaku da bismo kroz ovu godinu trebali vidjeti neku vrstu nove tehnologije iz Microsofta koja bi bila usko vezana uz gaming. Naime, Spencer je potvrdio kako će 2015. godina biti velika godina za Kudoa Tsunodu, kreativnog direktora zaslužnog za Kinect. Premda Kinect baš i nije završio kao omiljeni dodatak svakog gamera, Tsunoda nije odustao od novih ideja te je proteklih nekoliko godina radio na svojem sljedećem projektu.

Glasine ukazuju da bi taj projekt mogao biti vezan ili uz Microsoftov headset za virtualnu stvarnost, ili pak uz nešto zvano Fortazela, što bi predstavljalo naočale koje kombiniraju virtualnu i augmentiranu stvarnost. Jedno je sigurno – ako Xbox ogranak i najavi nešto veliko ove godine, velike su šanse da će se to dogoditi u trenutku kada i mainstream mediji prate industriju videoigara – a to je za vrijeme E3 sajma sredinom godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!