HCL.HR

Kreće testiranje mutiranih lovaca u ranoj verziji I, Dracula: Genesis

Stjepan Fikter 22.05.2020.   •   0 komentara


Uvježbajte koordinaciju oka i ruke jer nakon pet godina razvoja roguelite twin-stick shooter I, Dracula: Genesis stiže u Steam Early Access program.

Što se dogodi kada se sudare magija i postapokaliptična budućnost? Odgovor je I, Dracula: Genesis – roguelite twin-stick shooter u kojemu ćemo propucati i sasjeći tone i tone protivnika. Ulazak u ovu kombinaciju svjetova prezentiranu kroz retro grafički prikaz počeo je jučer kroz Early Access program.

Iz razvojnog studija kažu kako igra već sada ima veliku količinu sadržaja jer je pet godina u razvoju, ali uvijek može više i bolje. Puna verzija igre bi trebala izaći krajem godine, a s ovom ranom verzijom žele u suradnji sa zajednicom poboljšati igru. Trenutačno je dostupno četvero lovaca, a do izlaska igre bi trebalo doći njih još pet, a s njima ćemo pucati i sjeckati kroz devet bioma.

Kako je riječ o roguelite igri, očekuje nas puno proceduralne generacije terena, nadogradnji oružja, tu su magije, perkovi, artefakti i sve ostalo što se nalazi u ovakvom tipu igara. Tijekom istraživanja svijeta, moći će se upoznati i šaroliku ekipu s kojom je moguće trgovati, kockati ili pregovarati, a sve kako bi poboljšali alate za uništavanje protivnika.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?