HCL.HR

Kreće veliki regionalni Telekom eSports Championship, pokažite taj skill i osvojite dio kolača od 21 800 eura!

sponzorirani članak 29.08.2022.


Hrvatski Telekom pokreće veliko novo eSports prvenstvo za igrače iz Hrvatske i regije. Prijave su otvorene, nagradni fond je bogat, a natjecat ćemo se u igrama CS:GO, FIFA 22 i Rocket League.

Nakon Ultimate Gamera i HT e-Lige, Hrvatski Telekom nastavlja širiti ruke prema gamerima i ulazi još dublje u eSport s najavom pravog pravcatog regionalnog eSport prvenstva.

Najavljen je Telekom eSports Championship i prijave su već otvorene, a ako ste imalo dobri u navedene tri igre sigurno će vas privući nagradni fond od čak 21 800 eura.

Pa eto nove prilike da uz dobru kompetitivnu zabavu, pred cijelom regijom pokažete skillse što ste ih kroz godine razvijali igrajući CS:GO, Fifu ili Rocket League. Tko zna, možda u vama čuči neotkriveni novi esports prvak – ovakva natjecanja su tu i da testirate koliko ste zapravo dobri.

Iz tog nagradnog fonta rezervirano je 15 000 eura za prva četiri mjesta u Counter Strike: Global Offensiveu, zatim 4 400 eura za prva četiri mjesta u Rocket Leagueu, dok će za prva četiri mjesta u FIFA22 natjecanju igrači moći osvojiti ukupno 2 400 eura.

KAKO SE PRIJAVIM?

Prijave se zatvaraju već 04.09., odnosno ove nedjelje pa budite brzi, okupite ekipu i prijavite se na vrijeme. Ovakve prilike za kvalitetan skok u svijet esporta ne događaju se svaki dan.

Sve što trebate za prijavu je otići na esports.telekom.com, izabrati igru za koju se želite prijaviti i pratiti jednostavan postupak prijave za kvalifikacije putem FACEIT platforme. Na toj stranici naći ćete i sve informacije o pravilima natjecanja, kao i datume održavanja svake daljnje faze turnira.

Valja napomenuti da se za FIFA22 turnir mogu prijaviti igrači iz Hrvatske, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a za Counter Strike i Rocket League uvjet je da jedan igrač iz tima bude iz Hrvatske, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a ostali članovi tima mogu biti iz regije (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Sjeverna Makedonija, Albanija, Kosovo i Crna Gora).

Iako se same prijave zatvaraju krajem ovog tjedna, natjecanje će potrajati kroz 9. i 10. mjesec pa sve do velikih finala u studenom. Bit će to uzbudljiv finalni vikend – u petak, 18.11. dobit ćemo pobjednike Rocket League natjecanja, u subotu 19.11. okrunit će se najbolji FIFA 22 igrači, a najbolji regionalni CS:GO timovi slavit će pobjedu na završnoj borbi cijelog prvenstva u nedjelju, 20. studenog.

Sve će to biti popraćeno i streamom, a i mi s HCL-a ćemo naravno pratiti natjecanje budnim okom pa se nadamo vidjeti i neke od naših redovitih čitatelja kako rasturaju na turniru.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?