HCL.HR

Krenula je blagdanska ponuda PlayStation igara i dodataka, evo što se nudi

sponzorirani članak 13.12.2022.


Ako ste bili strpljivi i čekali fine blagdanske cijene da si malo napunite policu s igrama i Playstation dodacima, evo ga – dočekali ste!

Blagdansko je vrijeme, a osim šarenih lampica i adventskih kućica po gradu to znači i da se ovih dana mogu ubosti neki fini popusti za omiljenu nam zanimaciju – gaming.

Krenula je posebna blagdanska ponuda PlayStation igara i dodataka u Sancta Domenici pa ako ste čekali pravo vrijeme za ubosti si dodatni kontroler ili novu igru za vaš PS4 ili PS5, sad je dobro vrijeme za kupnju. Bilo da kupujete sebi ili kao poklon drugima.

Točnije, blagdanska ponuda traje samo do 24.12., a novu igru možete ubosti već za 79kn. Točnije, toliko ćete trebati izdvojiti za PS4 naslove poput The Last of Us Part II i Death Stranding, a to je mnogo kvalitetne zabave za samo 79kn.

Ako ste si kupili PS5 i sada tražite nešto novo za igranje, Destruction All-Stars je tu najeftiniji za 79kn (ako ga već niste dobili uz konzolu). Zanimljiv je i Uncharted Legacy of Thieves Collection za 149kn, a od većih PS5 ekskluziva valja izdvojiti Ratchet & Clank: Rift Apart i Returnal za samo 299 kn.

No svakako bacite oko i na kategoriju PlayStation dodataka – možda je sada pravo vrijeme da si ubodete jedan DualSense charging station ili službeni PlayStation Media Remote.

Naravno, ima toga još pa svakako provjerite ovu stranicu za puni pregled PlayStation blagdanske ponude u Sancta Domenici.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?