HCL.HR

Krenula je druga sezona u Fall Guys, dodano je osam novih staza

Josip Klanfar 15.09.2022.   •   4 komentara


Mega popularni Fall Guys je prvu sezonu obilježio besplatnim igranjem za sve igrače i prikladno ju nazvao Free For All. Druga sezona se zove Satellite Scramble pa pogodite gdje se odvija.

UPDATE: Nova sezona Fall Guysa sad je službeno krenula. Kako smo prije pisali, svemirske je tematike, a donosi nam ukupno osam novih staza/levela. Paralelno je lansiran i novi Season Pass sa stotinu stvari za otključati, među kojima su kostimi Xenomorpha, Spocka i Hatsune Miku. Za one koji ne kupe Season Pass postojat će besplatni sustav progresije.

IZVORNA VIJEST (13. 9.): Otkad je svijeta i vijeka, ljudi vole besplatne stvari. Nisam s ovom izjavom otkrio toplu vodu, ali su Epic i Mediatonic otkrili da je bolje držati Fall Guys besplatnim za sve i tako privući 50 milijuna igrača, nego udarati po staroj formuli.

E pazite sada – ovaj novi, besplatni Fall Guys ulazi u drugu sezonu pod nazivom Satellite Scramble, a tema će biti svemir.

Vidjet ćemo tako nove modove poput Tiptoe Finala gdje ćemo se boriti protiv ostalih timova, Starchart će nam pokazati kako izbjegavati nevidljive prepreke, a Space Race će biti (pogađate) utrka u svemiru. Tu je naravno i hrpa drugih modova, neki slični onima na koje smo navikli, a neki potpuno drugačiji.

Osim toga, potvrđeni su i novi kostimi Spocka, Xenomorpha i Hatsune Miku kao dio season passa, te ostali kostimi i sadržaji. Što je sve novo u detalje su napisali na službenim stranicama pa provjerite i to. Sve ovo ćemo moći zaigrati 15. 9. kada će doći ažuriranje za sve platforme na kojima je igra dostupna.

Komentari (4)

  • kebbab

    13.09.2022 - 21:02

    Toooooooo 😅😅😅

  • Zlo

    13.09.2022 - 21:08

    Eto razloga da ponovo zaigram fall guys

  • kebbab

    13.09.2022 - 21:27

    Ajde sad u petak ili subotu organizujte ponovo HCL x fanovi 😁😁😁 obožavam ovu igru.

  • kebbab

    15.09.2022 - 18:34

    Baš igram 3,2,1,SPACE! i moram odmah reci da se dobija manje bodova bez obzira koliko daleko doguraš tako da ce biti teze ponovo dogurati do levela 100

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?