HCL.HR

Kultni Gothic 2 dobio fan remaster s 250 sati dodatnog sadržaja

Zoran Žalac 06.11.2017.   •   2 komentara


Petnaest godina nakon izlaska RPG hita Gothic 2, grupa fanova složila je preradu igre sa zavidnom količinom novog sadržaja.

gothic-2-vijest

Prije neka dva tjedna njemački razvojni tim Piranha Bytes izbacio je svoju novu igru zvanu Elex, koja je određenom dijelu igrača na PC platformi izazvala nostalgiju za danima kada se igrao Gothic 2. Jedan od prvih kvalitetnih RPG naslova u otvorenom 3D svijetu prije 15 godina stvorio si je bazu vjernih fanova koji ga igraju i dan danas. I ne samo da ga igraju, nego ga i nadograđuju.

Možda vam je poznat mod pod nazivom Gothic 2 Returning, a ako jest, bit će vam drago čuti da je isti sada došao do verzije 2.0. Za one koji nisu upućeni, riječ je o modu male grupice ruskih fanova Gothica koji igru nadopunjuje sadržajem i vizualnim preradama.

U slučaju verzije 2.0., autori moda obećavaju preko 300 novih questova, više od stotinu novih likova i hrpu novih oružja. Sve bi to otprilike trebalo rezultirati time da u Gothic 2 ponovno utučete oko 250 sati (!), pogotovo ako ćete ponovno prelaziti glavnu kampanju da vidite novi završetak igre.

U modu se još nalazi i osam novih lokacija, kompletno prerađena okolina već postojećih mapa, a tu su i neke nove mogućnosti igranja u ulozi necromancera i učlanjivanje u do sada nedostupne gilde.

Jedina mala prepreka u svemu ovome jest što trenutno nema uputa za instalaciju moda na engleskom, no ako se zaputite ovdje, upute si možete prevesti i s njemačkog.

Komentari (2)

  • darijoman

    06.11.2017 - 11:59

    Koji je to jezik danas prepreka dok postoji Google prevoditelj 😛

  • SharpBlade1229

    07.11.2017 - 17:46

    Najbolji RPG ikad

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?