HCL.HR

Kupite StarCraft 2 Hearth of the Swarm na Go2Arena.com i osvojite vrijedne nagrade

sponzorirani članak 14.03.2013.


Go2Arena.com slavi izlazak igre Starcraft II Heart of the Swarm nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti vrijedan gaming hardver i Wings of Liberty Collector’s Edition koji su potpisali najbolji SC2 igrači na svijetu.

Uzbuđeni ste zbog izlaska Hearth of the Swarma, ali još ga niste nabavili? Evo prilike da prođete jeftino i usput ugrabite vrijednu nagradu. Go2Arena.com pokrenula je posebnu promociju imena Galactic Contest povodom izlaska nove StarCraft 2 ekspanzije u sklopu koje možete samu igru nabaviti za 28.61 eura i samim činom kupnje kod njih osigurati si i šansu da iskušate sreću u popratnoj nagradnoj igri. U sklopu te nagradnjače možete osvojiti ni više ni manje nego gotovo neprocjenjivo vrijedan StarCraft 2: Wings of Liberty Collector’s Edition potpisan od strane nekih od najboljih SC2 igrača na svijetu; tu su Grubby, LucifroN, Nerchio, TLO i MaNa, da navedemo samo neke.

Detaljniji pregled potpisa na kutiji tog jedinstvenog kolekcionarskog izdanja možete provjeriti na službenoj stranici nagradne igre, gdje također možete odmah i kupiti svoj key za StarCraft 2: Hearth of the Swarm.

StarCraft 2 Go2Arena

No to posebno kolekcionarsko izdanje WoL-a nije jedina nagrada koju možete dobiti nakon svoje kupnje HotS-a. Go2Arena u partnerstvu sa Steel Seriesom kao nagrade nudi i vrijednu gamersku periferiju poput slušalica i podloga za miševe, a tu su i StarCraft 2 majice i HotS kolekcionarska izdanja koja također možete osvojiti uz malo sreće. Najbolje od svega – vi birate svoju nagradu, a ukupno je 53 itema na izboru za koje kažu da su vrijedni preko 1000 eura (bez da uračunamo vrijednost potpisanog WoL kolekcionarskog izdanja).

Nagrade se rotiraju na dnevnoj bazi, svaki dan je ponuda dostupnih nagrada drugačija, a današnje nagrade možete provjeriti ovdje, kao i više detalja o samoj nagradnoj igri. Za sudjelovanje je doslovno dovoljno samo kupiti StarCraft 2: Hearth of the Swarm na Go2Arena.com čime možete iskušati sreću za jednu nagradu svaki dan do kraja trajanja nagradne igre, 1. travnja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?