HCL.HR

Laru Croft sada možete fotografirati i u preradi Tomb Raidera 2

Josip Klanfar 08.02.2021.   •   2 komentara


Tomb Raider: The Dagger of Xian je djelomični remake drugog dijela ovog popularnog serijala. Na preradi rade isključivo fanovi, a sada je ista bogatiji za fotografski mod.

Ljubitelji drugog dijela igre o popularnoj Lari Croft odlučili su napraviti remake igre pod nazivom Tomb Raider: The Dagger of Xian. Za remake koriste Unreal Engine 4, a kako ta prerada izgleda na djelu mogli smo vidjeti kroz demo verziju još 2017. godine.

Sada je isti taj demo dobio ažuriranu verziju koja donosi fotografski mod, posve novo renderiranje vode, volumetrijsko osvjetljenje, alternativnu odjeću za našu arheologinju, kao i mogućnost označavanja izbočina za penjanje bijelim oznakama. Učili su od Uncharteda, čini se.

Za ovaj djelomični remake zaslužna je osoba pod nadimkom Nicobass, naravno uz pomoć drugih zagriženih fanova serijala. Kako Nicobass tvrdi, ovo je samo djelić igre a u punom izdanju ćemo moći istraživati poznato imanje Croft. Što se tiče pravnih problema s tvrtkom Crystal Dynamics, njih neće biti dok je god projekt neprofitan iliti besplatan.

Ukoliko želite zaigrati demo ovog djelomičnog remake-a, možete ga besplatno preuzeti na službenoj stranici. Imajte samo na umu da je preuzimanje malo usporeno zbog navale igrača koji žele fotografirati Laru Croft. Ako vam se ne preuzima demo, možete pogledati i Igorov komentar – doduše, verzije iz 2017. godine.

Komentari (2)

  • Squall

    08.02.2021 - 20:30

    Steta da ne naprave sve dijelove remastere.

  • Bronson

    08.02.2021 - 20:46

    Mogli bi neki deal da naprave tipa 70 posto zarade za Chrystal Dynamics ostatak ovim tipovima, bas su se potrudili oko ovoga mozda cak i previse.. trebali bi barem nesto da zarade.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?