HCL.HR

Legionarske avanture u Expeditions: Rome počinju u prvom mjesecu iduće godine

Stjepan Fikter 08.12.2021.   •   2 komentara


Treći dio Expeditions serijala početkom iduće godine stavit će nas u legionarske čizme i odvesti u avanture kroz Rim, sjevernu Afriku, Grčku i Galiju.

Nakon konkistadora i vikinga, treći dio Expeditions sage početkom iduće godine stavit će nas u ulogu legionara. Expeditions: Rome igramo od 20. 1. 2022. kada ćemo utjecati na sudbinu starog Rima kroz taktičke bitke na poteze. Rome će nas staviti u ulogu Legatusa kojeg ćemo moći stilizirati po volji te ćemo morati okupiti i ekipu koja će se boriti uz nas.

Expeditions: Rome stiže uz tri kampanje u kojoj ćemo osim Rima, pohoditi Grčku, sjevernu Afriku i Galiju kako bi istraživali, opremali vojnike te nadograđivali vojnike. Igra će isto tako predstaviti i povijesno iskustvo s radnjom u kojoj neće nedostajati političkih intriga, a naše će odluke imati posljedice.

Poslovica kaže kako Rim nije izgrađen u jednom danu, a kada naše legionarske avanture započnu na PC-ju trebat će 20 i više sati za završiti sve kampanje.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • voodooguyy

    09.12.2021 - 08:12

    Expedition Vikings sam nedavno ponovno prešao i iznova sam bio oduševljen. Dosta sam uzbuđen za novi nastavak jer volim XCOM combat mehaniku.

  • Lucija

    09.12.2021 - 10:33

    Expeditions: Viking je odlican “laksi” RPG sa zanimljivom pricom, svijetom i likovima. Nadam se da ce Rome uzeti dobru formulu prethodnika i ubaciti jos malo dubine u to sve

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?