HCL.HR

Links otvorio novu poslovnicu u Hrvatskoj s inovativnom drive-in uslugom

PR 16.08.2021.


Maloprodajni lanac potrošačke elektronike u novoj poslovnici u Zagrebu donosi inovativno rješenje za brzu i laganu kupnju, a povodom otvorenja tu je i ekskluzivna ponuda koju vrijedi provjeriti.

Na više od 800 četvornih metara, Links je danas u centru Ambienta u Aveniji Dubrovnik 14 otvorio svoju 14. poslovnicu u Hrvatskoj. 

Ovo je ujedno već druga poslovnica ovog maloprodajnog lanca potrošačke elektronike koja je otvorena ove godine. Uz informatičke proizvode u novoj Links poslovnici kupcima se nude pametna rješenja iz područja malih kućanskih aparata, smart TV-a te asortimana za osobnu njegu. 

„Svjesni smo činjenice kako je vrijeme resurs koji nam je u današnje vrijeme iznimno dragocjen i upravo smo iz tog razloga odlučili proširiti našu uslugu koja će nam olakšati  svakodnevicu, uštedjeti vrijeme, učiniti kupovinu bržom i jednostavnijom. S jedinstvenom Drive In uslugom kao dodatnom vrijednosti želimo svojim kupcima pružiti jedinstven doživljaj kupnje. Uz samo 3 koraka od sada naši kupci mogu preuzeti svoje proizvode već za 1 sat od napravljene narudžbe.“ – govori Vlatko Škarica, direktor Linksa, dodajući kako su u ovoj 7,5 milijuna kuna vrijednoj investiciji zaposlili 9 novih djelatnika, a od početka 2021. godine zaposleno je 59 novih djelatnika. 

Sve ove promjene zahtijevale su nova zapošljavanja i edukaciju zaposlenika, a to ulaganje se višestruko isplatilo jer to potvrđuje i dobivanje certifikata Poslodavac Partner. 

Links ove godine slavi 20 godina uspješnog poslovanja, a to potvrđuje i povijesni financijski rezultat koji su ostvarili prošle godinePrihod je iznosio gotovo 325 milijuna kuna. Tvrtka se nastavlja i dalje razvijati te osim pozicioniranja na tržištu kao nacionalni lider u ponudi IT rješenja konstantno širi svoj asortiman na pametne uređaje te inovativna rješenja koja će kupcima pružiti dodatno korisničko iskustvo. 

Jednostavno naručite online i dođite pokupiti svoju narudžbu već za sat vremena kroz Links drive-in

Doživite iskustvo interaktivnog kretanja kroz galeriju zabavne tehnologije, gdje posjetitelji imaju priliku diviti se vrhunskoj slici na televizorima najnovije tehnologije, isprobati funkcije najnovijih prijenosnih računala, tableta ili pametnih telefona i zabavite se uz najaktualnije grafičke tablete. U ponudi su pametni mali kućanski aparati koji će svojim modernim dizajnom i vrhunskim performansama uljepšati svaki dom te uštedjeti vrijeme. 

Povodom otvorenja nove poslovnice tu je i ekskluzivna ponuda koja vrijedi do 21. kolovoza 2021. godine. 

Najnovije trendove, aktualne ponude i dodatnu inspiraciju pronađite na links.hr i na društvenim mrežama FacebookInstagram i YouTube. 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?