HCL.HR

Links u Puli zapljusnut će val popusta na raznu informatičku opremu, a tu je i retro Street Fighter turnir

sponzorirani članak 15.05.2019.


Daska za surfanje u ruke i pravac Links Pula – ove subote tamo će biti održan Happy Day s velikim popustima na informatičku opremu, uključujući Nintendo Switch, laptope, PC periferiju, monitore, smartphone i još mnogo toga.

Bez straha! U Linksu nema morskih pasa, samo popusti! U subotu, 18.05. u Links trgovini u Viškoj 2A u Puli ne propustite šokantne popuste na proizvode informatičke opreme.

Prije svih ugrabite Nintendo Switch Diablo III Limited Edition, 2 odlična prijenosna računala, komad periferije, SSD, dron, monitore, smartphone i još mnogo toga.

Opuštenu atmosferu na ovaj Links Happy Day donosi komičar Goran Vugrinec – Šef Linksa uz pratnju DJ-a s najboljom glazbom, a samo za prave retro gejmere u 12:00 sati organiziran je Super Nintendo Street Fighter 2 retro turnir (prijave počinju i ranije, zapisivanjem kod našeg Šefa)!

Pobijedi Marka Lončara – fitness trenera u finalnom dvoboju i osvoji vrijedan COOLERMASTER MasterKeys Lite L COMBO!

Vidimo se u subotu od 08:00 sati, i nemoj kasniti jer – količine su ograničene!

Vrata poslovnice otvaraju se od 08:00 sati, a proizvodi će biti na popustu samo na dan događanja, 18.05.2019. u Linksu Pula i u ograničenim količinama, te vrijedi pravilo – tko prvi, njegovo!
Više informacija o Happy Day – Links Pula događanju potraži na linku.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?